Srbija se sprema za treći vikend, Francuzi nisu dobri domaćini!

Autor: Beta Beta
sreda 06.06.2018.
16:10
Izvor: Beta

Nisu baš najbolji uslovi za našu reprezentaciju u Francuskoj.

BETAPHOTO/FIVB/DS
BETAPHOTO/FIVB/DS

Povezane vesti

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić rekao je danas da je optimista pred naredna tri duela u Ligi nacija, u kojma želi što pozitivnije rezultate.

"Imamo tri protivnika sa kojima mislim da zaista možemo da igramo i ostvarimo što je moguće pozitivnije rezultate. Optimista sam, pogotovo što smo pobedili na tri poslednje utakmice u Bugarsko
j", rekao je Grbić u Francuskoj.

Srpskim odbojkašima će prvi protivnik u 12. grupi trećeg vikenda Lige nacija biti Argentina, u petak od 17.00. Pored Argentine, protivnici Srbije biće reprezentacije Južne Koreje i domaćina Francuske.

Grbić se žalio na uslove u Francuskoj jer je ekipa udaljena od dvorane, a termini treninga i utakmica nisu najpovoljniji.

"Ne znam da li namerno ili slučajno, ali to je nešto na šta moramo da se naviknemo. S vremena na vreme se dogodi da je organizator ili nije na visini ili nema druge mogućnosti i onda jednostavno moramo da se priviknemo na situaciju kakvu zateknemo. Vreme koje imamo iskoristićemo na najbolji mogući način. Dva puta ćemo trenirati u dvorani u kojoj igramo", istakao je Grbić.

Reprezentativac Marko Ivović je takođe naveo da nije oduševljen gostoprimstvom.

"Nismo bili baš oduševljeni gostoprimstvom i uslovima jer su obično sve ekipe na okupu, a ovde smo mi i Korejci, a Francuzi i Argentinci u centru grada. Promena neće biti i treba to da prihvatimo. To treba da iskoristimo za motivaciju jer želimo da napravimo bolji rezultat nego na prošlom vikendu", kazao je Ivović.

Četvrti vikend Lige nacija igraće se od 15. do 17. juna u Hofman Estejtsu u SAD, kada će joj rivali biti SAD, Iran i Poljska.

Ne propustite