Srbija ima najbolju odbojkašicu u Evropi!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.11.2017.
20:09
Izvor: Sportske.net

Srpska odbojkaška reprezentativka Tijana Bošković imenovana je u četvrtak za najbolju igračicu Evrope u 2017. godini.

EPA/FRANCIS R. MALASIG
EPA/FRANCIS R. MALASIG

Povezane vesti

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) proglasila je srpsku reprezentativku Tijanu Bošković za najbolju igračicu u godini na izmaku, prenosi specijalizovani portal "worldofvolley.com".

Korektorka ženske odbojkaške reprezentacije Srbije neće moći da primi nagradu na sutrašnjoj ceremoniji u Moskvi, pošto njenu ekipu u subotu očekuje derbi sa Fenerbahčeom.

"Veoma sam srećna. Ovo priznanje je velika čast za mene, posebno kada se zna koliko velikih igrača ima Evropa. Nemam reči", kazala je Tijana Bošković.

Odbojkašica rođena u Bileći blistala je na klupskom i reprezentativnom planu u godini na izmaku, tako da ne čudi što je CEV odlučio da je imenuje za najbolju u Evropi u 2017. godini.

Sa reprezentacijom je osvojila titulu prvaka Evrope u Gruziji i Azerbejdžanu, gde je proglašena za najkorisniju igračicu šampionata. Osim evropskog zlata uzela je i bronzu na Gran priju i proglašena za najbolju korektorku na turniru u Nandžingu.

Braneći boje turskog Ezačibašeija igrala je fajnal-for Lige šampiona i klupsko svetsko prvenstvo u Japanu, na kojem je takođe proglašena za najbolju korektorku.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 22.11.2017
14:27

Ima samo dvadeset godina, a vec je najbolja. Svetla buducnost je zagarantovana. Nemacka ulaze veliki novac u odbojku, a nemamo selekciju poput vase, kao ni pojedinca koji se na mestu korektora moze meriti sa Tijanom.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Thursday, 16.11.2017
23:49
avatar
Srki987
Thursday, 16.11.2017
22:40

Tijana zasluženo! Koliko samo dobro igra!

avatar
zdenkomen
Thursday, 16.11.2017
21:19

Svaka čast, iskrene čestitke.