SP - Najslabija partija i drugi poraz Srbije u Japanu

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.10.2018.
11:44
Izvor: Beta

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije prikazala je najslabiju partiju od početka Svetskog prvenstva i zasluženo izgubila od Holandije u poslednjem kolu Grupe E.

Beta/FIVB/Ds
Beta/FIVB/Ds

Povezane vesti

Odbojkašice Srbije izgubile su danas u Nagoji od Holandije sa 0:3 u setovima (16:25, 12:25, 20:25), u utakmici u Grupi E na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Srpske odbojkašice su odigrale najlošiju utakmicu na turniru i pretrpele su drugi poraz. Sada imaju skor od sedam pobeda i dva poraza.

Holandija će kao prvoplasirana ići u treću fazu Svetskog prvenstva, a Srbija najverovatnije kao trećeplasirana, u zavisnosti od rezultata utakmice Japana i Brazila.

Konačan plasman u grupi znači samo da ne možete u narednoj fazi igrati protiv selekcije, koja je zauzela isto mesto u F grupi. Sastavi grupa u trećoj fazi biće određeni žrebom.

Pobednici grupa će žrebom biti razdvojeni u dve grupe, a zatim će se žrebati trećeplasirane selekcije. Ukoliko u istoj grupi budu prvoplasirane i trećeplasirane selekcije iz iste grupe u drugoj fazi, drugoplasirane selekcije će automatski biti raspoređene u suprotne grupe.

Tri prvoplasirane ekipe iz grupa E i F plasiraće se u treću fazu, koja je na programu od 14. do 16. oktobra u Nagoji.

Ne propustite