SP - Brazil i sudije bolji od srpskih odbojkašica!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.09.2014.
22:25
Izvor: Sportske.net

Porazom od Brazila, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije stavila je tačku na takmičenje u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Italiji, a to je izabraniciama Zorana Terzića ujedno bio prvi poraz u dosadašnjem toku šampionata.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Tačku na grupnu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu za odbojkašice naša reprezentacija stavila je porazom u duelu sa Brazilom.

Olimpijske šampionke slavile su rezultatom 3:1 (24:26, 25:21, 25:19, 25:23) u poslednjem kolu grupe "B" čime su Srbiji nanele prvi poraz na šampionatu.

Izabranice Zorana Terzića bolje su otvorile meč, zasluženo su dobile prvi set ali je onda usledio nalet protivnica za koji naše najbolje odbojkašice nisu imale rešene.

U četvrtom setu, pri rezultatu 23:22 za Brazil, sudije su ozbiljno oštetile naš nacionalni tim pošto očigledan poen bio okarakterisan kao aut. Brazil je otišao na 24:22, još jedan poen Srbije nije bio dovoljan da se učini nešto značajno pa je protivnik na kraju iskoristio drugu meč loptu.

Srbija je takmičenje u grupi "B" završila sa skorom 4-1 i 11 osvojenih poena. U narednoj fazi Svetskog prvenstva Srbiju očekuju dueli sa Rusijom, Amerikom, Holandijom i Kazahstanom a prvi rival biće Holandija u sredu od 17 časova.

Ne propustite