Sjajna vest za Kraljevčane, gledaće prvaka Evrope!

Autor: Beta Beta
petak 31.01.2020.
14:45
Izvor: Beta

Svetska odbojkaška federacija (FIVB) saopštila je danas gradove domaćine ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, a odbojkaši Srbije igraće u Kraljevu, Krakovu, Braziliji, San Huanu i Kalgariju.

BETA/BETAPHOTO/FIVB/DS
BETA/BETAPHOTO/FIVB/DS

Povezane vesti

Liga nacija 2020. godine igraće se od 22. maja do 5. jula. Mečevi odbojkaša igraće se od petka do nedelje.

Srbija će u okviru prvog vikenda (od 22. do 24. maja) igrati u 3. grupi u "Tauron Areni" u Krakovu sa domaćinom Poljskom, Italijom i Slovenijom.

Drugi vikend će se odigrati od 29. do 31. maja, a Srbija će igrati u 7. grupi u dvorani "Nilson Nelson" u Braziliji. Rivali Srbiji, pored Brazila, biće Francuska i Japan.

Reprezentacija Srbije će potom od od 5. do 7. juna u "Hali sportova" u Kraljevu biti domaćin SAD, Iranu i Nemačkoj u okviru 10. grupe trećeg vikenda.

Tokom četvrtog vikenda (12 – 14. jun), Srbija će igrati u 14. grupi u dvorani "Aldo Kantoni" u San Huanu, u Argentini, sa domaćinom, Rusijom i Bugarskom.

Peti vikend je na programu od 19. do 21. juna, a Srbija će igrati u 17. grupi u "Vinsport Areni" u Kalgariju, u Kanadi, sa domaćinom, Australijom i Kinom.

Finalni turnir trećeg izdanja Lige nacija u konkurenciji odbojkaša odigrati od 1. do 5. jula u Torinu.

Pored Italije, plasman na Finalni turnir će izboriti pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

Ne propustite