RTS-ov komentator je uporno ponavljao ''tata-mata Bata'', a šta je Bata otkrio posle finala?

Autor: Beta Beta
nedelja 29.09.2019.
22:16
Izvor: Beta

Odbojkaški reprezentativac Srbije Aleksandar Atanasijević rekao je večeras da je njegova ekipa zasluženo osvojila titulu prvaka Evrope i istakao da im je selektor Slobodan Kovač "usadio" da moraju da igraju kao tim i da ginu jedni za druge.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je treću titulu prvaka Evrope pošto je večeras u Parizu u finalu Evropskog prvenstva pobedila Sloveniju sa 3:1 (19:25, 25:16, 25:18, 25:20).

"Nismo mogli da se nadamo osvajanju Evropskog prvenstva posle loših kvalifikacija za Olimpijske igre. Odigrali smo kao ekipa, to je ono što nam je Boba usadio, da moramo da ginemo jedni za druge jer samo tako možemo da dobijemo. To smo i uradili, od prvog do poslednjeg poena smo igrali svi zajedno. Zaslužili smo ovu titulu", rekao je ''Bata'' Atanasijević.

Da je Srbija zasluženo osvojila titulu prvaka Evrope istakao je i Srećko Lisinac.

"U prvi set smo ušli nervozno, nesigurno. Imali smo kontre, ali ih nismo iskoristili. Oni su nošeni navijačima uspeli da se odvoje u tom prvom setu... Ali, posle toga je sve došlo na svoje. Odigrali smo onako kako znamo, kontrolisali smo meč i zasluženo slavili", rekao je Lisinac.

Ne propustite