Radnički će tražiti pravdu preko suda, stigao odgovor OSS!

Autor: Beta Beta
sreda 06.05.2020.
12:13
Izvor: Beta

Odbojkaški savez Srbije je zbog pandemije korona virusa prekinuo sezonu i proglasio šampione u prva četiri ranga ženskog i muškog takmičenja, ali ta odluka se nije dopala svima.

Epa/Annamaria Loconsole
Epa/Annamaria Loconsole

Povezane vesti

Odbojkaški savez Srbije (OSS) saopštio je danas da je odluka o okončanju sezone zbog pandemije korona virusa u opštem interesu.

"Izvršni odbor OSS je doneo jedinu moguću i najkorisniju odluku u opštem interesu srpske odbojke o završetku odbojkaških takmičenja u ovoj sezoni", navodi se u saopštenju.

OSS je reagovao na kritike odbojkaškog kluba Radnički sa Crvenog krsta, koji je izrazio nezadovoljstvo i tražio da se poništi odluka.

Radnički je, između ostalog, najavio da će pravdu tražiti sudskim putem.

Odbojkaški savez Srbije je zbog pandemije korona virusa prekinuo sezonu i proglasio šampione u prva četiri ranga ženskog i muškog takmičenja.

Takođe, određeno je i koji klubovi ispadaju iz liga.

OSS je saopštio da svakodnevno komunicira sa raznim organizacijama, poput CEV-a, FIVB-a, kao i sa predstavnicima srpskih udruženja klubova, čiji su predstavnici članovi Izvršnog odbora.

Navodi se da se interesi klubova ostvaruju preko njihovih udruženja.

"Neistine iznete u saopštenju OK Radnički Beograd sa vokabularom uvezenim iz drugih oblasti društva, odbojkaši i ne razumeju", piše u saopštenju Odbojkaškog saveza Srbije.

OSS je zahvalio odbojkaškim klubovima Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina, Vizura, Železničar iz Lajkovca i mnogim drugim, a posebno Jedinstvu iz Stare Pazove i Spartaku iz Ljiga na podršci merama.

Ne propustite