Poznati svi učesnici BPŠ Super lige Srbije za odbojkaše i odbojkašice u sezoni 2019/20

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.03.2019.
13:16
Izvor: Sportske.net

Poznati su svi učesnici i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

ossrb.org
ossrb.org

Povezane vesti

Nakon utakmica u plej-autu, poznato je ko će igrati u Super ligi, a ko u Prvoj ligi i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

U ženskoj konkurenciji Beograd je uspeo da se plasira kao prvoplasirana ekipa u drugom rangu takmičenja u Banka Poštanska štedionica Super ligu, a u plej autu je Ub savladao Srem iz Sremske Mitrovice sa 2:0 u pobedama.

U Banka Poštanska štedionica Superligi 2019/2020. u konkurenciji odbojkašica igraće: Jedinstvo iz Stare Pazove, Crvena zvezda, Železničar iz Lajkovca, Vizura, TENT iz Obrenovca, Spartak iz Subotice, Partizan, Klek MD Zrenjanin iz Kleka, Beograd i Ub.

Kod muškaraca, odbojkaši Niša su u plej-autu savladali Spartak iz Ljiga sa 2:0 u pobedama i tako obezbedili ostanak u BPŠ Super ligi.

U Banka Poštanska štedionica Superligi 2019/2020. u konkurenciji odbojkaša igraće: Vojvodina NS seme iz Novog Sada, Crvena zvezda, Spartak iz Subotice, Mladi radnik iz Požarevca, Jedinstvo iz Stare Pazove, Radnički doo iz Kragujevca, Partizan, Novi Pazar, Ribnica iz Kraljeva i Niš.

Ne propustite