Pazarcima Superkup!

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.10.2017.
22:38
Izvor: Beta

Odbojkaši Novog Pazara su uspeli da savladaju prvaka države Vojvodinu i da osvoje Superkup.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Odbojkaši Novog Pazara osvojili su večeras Superkup Srbije, pošto su na domaćem terenu pobedili Vojvodinu sa 3:1 u setovima (26:28, 25:21, 25:23, 25:21).

Utakmicu u dvorani Pendik pratilo je oko 1.000 gledalaca, a završena je posle sat i 53 minuta igre.

Novopazarce, aktuelne osvajače Kupa Srbije do trofeja su predvodili Marko Vukašinović sa 19 i Irfan Hamzagić sa 18 poena, a pratili su ih Marko Radosavljević sa 12, Aleksa Polomac sa osam, Benjamin Daca sa sedam i Andrija Vilimanović sa četiri poena.

"Lepo smo otvorili sezonu, a još bolje je kad pobeda donese i pehar. Cilj su nam tri trofeja u sezoni i krenuli smo polako da ga realizujemo. Zasluženo smo pobedili, a servis se pokazao kao naša velika snaga, nakon čega smo lakše rešavali napade protivnika s krajeva", rekao je trener Pazaraca Hamza Zatrić.

Najefikasniji u redovima prvaka države iz Novog Sada bili su Miran Kujundžić i David Mehić sa po 15 poena, Božidar Vučićević dodao je 12, Radiša Stevanović devet, a Stevan Simić pet poena.

"Očigledno da je Pazar bolje ukopmonovao ekipu od nas i doveo adekvatnija pojačanja. Čestitam im, bili su bolji, a naša mlada ekipa po ko zna koji put nije izdržala pritisak ovih tribina. Predstoji nam puno rada, ali idemo dalje", naveo je trener Vojvodine Nedžad Osmankač.

Pazarci će u nedelju od 18 časova u prvom kolu Superlige dočekati kraljevačku Ribnicu, dok će Vojvodina u isto vreme biti domaćin Spartaku iz Subotice.

Ne propustite