Odbojkašice Srbije domaćini prvog vikenda u Ligi nacija 2019.

Autor: Beta Beta
sreda 24.10.2018.
13:18
Izvor: Beta

Svetski prvak, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, biće domaćin četvrte grupe prvog vikenda Lige nacija 2019. godine, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

BETAPHOTO/FIVB/DS
BETAPHOTO/FIVB/DS

Povezane vesti

Kako se navodi, odbojkašice Srbije biće domaćini četvrte grupe prvog vikenda, od 21. do 23. maja, selekcijama Holandije, Turske i Južne Koreje. Mesto odigravanja i satnica utakmica biće naknadno objavljeni.

Svi mečevi Lige nacija u konkurenciji odbojkašica igraće se od utorka do četvrtka.

U sklopu drugog vikenda, koji će se odigrati od 28. do 30. maja, Srbija će igrati u petoj grupi u Italiji, protiv domaće selekcije, SAD i Dominikanske Republike.

Treći vikend na programu je od 4. do 6. juna, a Srbija će u 12. grupi gostovati u Belgiji i osim sa domaćom  selekcijom, igraće sa Rusijom i Poljskom.

Odbojkašice Srbije će u sklopu četvrtog vikenda, od 11. do 13. juna, igrati u 15. grupi, u Japanu, sa domaćinom, Brazilom i Tajlandom.

Poslednji, peti vikend, odgiraće se od 18. do 20. juna u Kini, a Srbija će u 18. grupi igrati potiv Nemačke, Bugarske i domaće reprezentacije.

Finalni turnir održaće se od 3. do 7. jula u Kini.

Osim domaće selekcije, na Finalnom turniru nastupiće pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

Ne propustite