Odbojkaši uvereni u trijumf protiv Ukrajine!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.09.2019.
12:07
Izvor: Beta

Srpski odbojkaš Marko Ivović rekao je danas da je njegova reprezentacija iskusnija i bolja od Ukrajine i da ne bi trebalo da bude problema u borbi za plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

BETAPHOTO/CEV/VDB/BART VANDENBROUCKE/DS
BETAPHOTO/CEV/VDB/BART VANDENBROUCKE/DS

Povezane vesti

"Imamo fin i lep put, a sledećoj utakmici treba pristupiti kao do sada. Ukrajina je pokazala da može da napravi čudo ako joj se dozvoli. Treba da budemo koncentrisani i igramo svoju igru kako bi sve bilo kako treba. Iskusniji smo i bolji, to treba da pokažemo na terenu", rekao je Ivović u Antverpenu.

Srbija će sutra od 20.30 igrati protiv Ukrajine u četvrtfinalu kontinentalnog šampionata.

"Poznajem pojedine ukrajinske igrače, dobri su. Imaju mladu, ali ambicioznu ekipu. Treba da se postavimo kao prema svim drugim ekipama koje igraju na motivaciju jer mladi igrači drugačije pristupaju utakmicama od iskusnijih", kazao je Ivović.

Nemanja Petrić je rekao da je srpski tim imao vremena da predahne i spremi se za četvrtfinale.

"Imali smo vremena da predahnemo, radimo na fizičkoj spremi i taktici. Četvrtfinale će biti veoma teško. Ukrajina lepo igra tokom celog takmičenja. Čeka nas težak meč, moramo da budemo koncentrisani od početka i istrajni u želji da pobedimo", rekao je Petrić.

On je naveo da Ukrajina ima dobre i perspektivne igrače koji igraju veoma lepo i da srpski tim mora da bude veoma obazriv.

Ne propustite