Odbojkaši selektoru za rođendan - pobedu nad viceprvakom Evrope!

Autor: Beta Beta
petak 13.09.2019.
20:26
Izvor: Beta

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je danas da je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Nemačke i da pobeda mnogo znači na polju samopouzdanja uoči nastavka Evropskog prvenstva.

BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/MO
BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/MO

Povezane vesti

"Možemo posmatrati meč iz više uglova... Možemo reći da je ovo prva utakmica na prvenstvu, da je protivnik bio bez energije, možemo da nađemo negativne i pozitivne stvari... Mi smo igrali dobro i protivniku nismo dozvolili da igra svoju igru", rekao je Kovač.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Nemačku s 3:0 u prvom kolu Evropskog prvenstva.

"Dobro smo ih pročitali, da smo u milion situacija imali dobru organizaciju servisa, blok odbrana, a onda napad dobro funkcionisao. Odličan rezultat, ali ništa ne znači. Na psihološkom planu je pozitivno, kako zbog samog prvenstva, tako i zbog toga što će nam oni verovatno biti protivnici u četvrtfinalu"
, rekao je on.

On je kazao da je ekipa pokazala da ima "snagu i kvalitet" da igra protiv Nemačke, koja je u prošlosti zadavala dosta problema Srbiji.

Selektor Srbije napunio je danas 52 godine, a igrači su ga u svlačionici pre meča dočekali s rođendanskom pesmom.

"Dočekali su me sa "Divan dan, divan dan...", rekao sam 'samo nemojte da ga upopastite'. Hvala igračima. Igrali su dobro odbojku danas", rekao je on.

Ne propustite