Novi Pazar bez šesnaestine finala Kupa izazivača

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.11.2015.
09:09
Izvor: Beta

Odbojkaši Novog Pazara nisu uspeli da se plasiraju u šesnaestinu finala Kupa izazivača.

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Odbojkaši Novog Pazara su sinoć u revanšu drugog kola tog evropskog takmičenja poraženi na svom terenu od rumunske Arkade sa 2:3 (25:22, 21:25, 18:25, 25:21, 9:15).

Utakmica u dvorani Pendik trajala je 109 minuta.

Ekipu iz Galacija, koja je u prvom meču slavila kao domaćin sa 3:1, predvodio je Kajo Sezar de Provencano sa 25 poena, pratio ga je Nemanja Radović sa 16, dok su Viktor Sisojev i Ivan Markez dodali po 10 poena.

"Znali smo da neće biti lako, Pazar je odigrao mnogo bolje nego u Rumuniji. Imali smo malo sreće u drugom setu i rešili ga u svoju korist. Publika je ovde zaista vrhunska, ovakvu atmosferu odvavo nisam doživeo. Verujem da ćemo i u sledećem kolu ovog takmičenja odigrati dobro", rekao je posle utakmice kapiten Arkade Filip Despotovski.

Branislav Radović upisao je 17 poena za Novi Pazar, a dvocifren učinak imali su još Nemanja Stevanović sa 12 i Radiša Stevanović sa 10 poena.

"Krenuli smo agresivnim servisom, držali ih dalje od mreže i neutralisali njihove opasne blokere. Presudio je finiš drugog seta, nismo imali potrebnu mirnoću da ga privedemo kraju. Na početku trećeg seta napravili smo mnogo grešaka i kasnije nismo mogli da dostignemo kvalitetnog protivnika"
, ocenio je kapiten Pazaraca Hamza Zatrić.

Arkada će u šesnaestini finala Kupa izazivača igrati protiv ekipe češke ekipe Cež Karlovarsko iz Karlovih Vari.

Ne propustite