Nikola Grbić objavio širi spisak odbojkaša

Autor: Beta Beta
subota 22.04.2017.
21:36
Izvor: Beta

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić objavio je danas spisak reprezentativaca za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i Svetsku ligu.

ossrb.org
ossrb.org

Povezane vesti

Srbija će igrati u Grupi E druge runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, od 24. do 28. maja u Zagrebu, sa Hrvatskom, Belorusijom, Danskom, Švajcarskom i Norveškom.

Pobednici grupa će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo, dok će šest drugoplasiranih selekcija izboriti plasman u treću rundu.

Na spisku su tehničari: Nikola Jovović (Monca), Aleksa Brdjović (Surgut) i Maksim Buculjević (Ljubljana).

Korektori: Aleksandar Atanasijević (Perudja), Dražen Luburić (Hirošima) i Aleksandar Blagojević (Crvena zvezda).

Libera: Nikola Rosić (Galaci), Neven Majstorović (Ren) i Goran Škundrić (Ploešti).

Blokeri: Dragan Stanković (Lube), Marko Podraščanin (Perudja), Srećko Lisinac (Belhatov), Petar Krsmanović (Surgut), Aleksandar Okolić (Berlin), Nemanja Mašulović (Crvena zvezda) i Stevan Simić (Vojvodina).

Primači: Uroš Kovačević (Verona), Marko Ivović (Žešov), Nemanja Petrić (Modena), Milan Katić (Bidgošć) i Miran Kujundžić (Vojvodina).

Srbija će u Svetskoj ligi tokom prvog vikenda od 2. do 4. juna igrati u Novom Sadu protiv selekcija SAD, Belgije i Kanade. Od 9. do 11. juna će u Teheranu protivnici biti Iran, Argentina i Belgija, a od 16. do 18. u Kordobi rivali su Argentina, Bugarska i Brazil.

Ne propustite