Nije bilo dileme, Tijana je MVP!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.10.2017.
20:14
Izvor: Sportske.net

Najbolja u Evropi, sa samo 20 godina!

Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije

Povezane vesti

Tijana Bošković je najbolja odbojkašica Evrope u ovom trenutku.

Ona je proglašena za najbolju odbojkašicu Evropskog prvenstva koje je odigrano u Gruziji i Azerbejdžanu, ali nije jedina koja je nagrađena u našoj reprezentaciji.

Pored nje, u najboljoj postavi su Brankica Mihajlović i Stefana Veljković.

U finalu je Tijana imala 29 poena, bila je nezaustavljiva u prva dva seta, kao i u četvrtom kada joj Holanđanke nisu mogle ništa.

Pored Stefane, Brankice i Tijane, u idealnoj postavi Evropskog prvenstva našle su se i primač An Bujs iz Holandije, bloker Eze Dundar iz Turske, Lauma Dijekma iz Holandije je tehničar, a libero je Valerija Mamadova. 

Da podsetimo, Srbija je uspela da slavi protiv Holandije u finalu Evropskog prvenstva u odbojci sa 3:1 u setovima i tako je stigla do zlatne medalje, druge u svojoj istoriji.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Sunday, 01.10.2017
22:11

Ovo je tek početak. Biće još titula nadam se, samo da politika ne umeša prste i neki ministar poželi da bude predsednik OSS. E onda smo ga ugasili.

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 01.10.2017
22:05

Najvise igracica iz Republike Srpske. Cestitamo :-)

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 01.10.2017
20:24

Koj mozak moze da se doseti da MVP nagradu dobije igracica koja nije i u timu prvenstva? ako si MVP, logicno bi bilo da si i u timu prvenstva, u ovom slucaju Tijana pored MVP nagrade, je trebala da bude i najbolja korektorka prvenstva, a samim tim i da se nadje u timu prvenstva.

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 01.10.2017
20:23

Zasluzeno,devojka razbija.Ne razumem se mnogo u odbojku,al ja ovih par turnira sto sam odgledao (olimpijada,svetska liga,ep) nisam video bolju odbojkasicu.