Najbolje što srpska odbojka ima, Savez dodelio priznanja!

Autor: Beta Beta
sreda 26.12.2018.
18:08
Izvor: Beta

Nije bilo dileme oko individualnih nagrada.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Srpska odbojkašica Tijana Bošković poglašena je danas za najbolju igračicu, dok je Uroš Kovačević najbolji igrač u 2018. godini, objavljeno je danas na svečanosti Odbojkaškog saveza Srbije (OSS).

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić, aktuelnih svetskih šampionki, najbolji je trener Evrope u 2018, po izboru CEV i najbolji trener u Srbiji u izboru Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), proglašen je za najboljeg trenera u 2018. godini u izboru Odbojkaškog saveza Srbije.

Najuspešnije ekipe u odbojci na pesku su Gorana Mrđan i Aleksandra Aleksić u ženskoj, odnosno Lazar Kolarić i Stefan Basta u muškoj konkurenciji. Odbojkaš Crvene zvezde Luka Tadić i odbojkašica Sara Carić proglašene su za najbolje mlade igrače u 2018. godini.

Njima su priznanja dodeljena u beogradskom hotelu Kraun Plaza na tradicionalnom Novogodišnji koktel OSS.

U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medijskih kuća, goste je pozdravio predsednik OSS Zoran Gajić.

Na početku svečaniosti, Bojana Milenković, svetska šampionka iz Japana, unela je pehar osvojen u Jokohami, praćena gromoglasnim aplauzom.

Koktelu su prisustvovali predsednik Evropske odbojkaške unije (CEV) Aleksandar Boričić, ambasador Japana u Srbiji Đunići Marujama, predsednik OKS Božidar Maljković, generalni sekretar OKS Djordje Višacki i potpredsednik OKS Žarko Zečević.

Ne propustite