Lisinac: "Do pobede i u promenjenom sastavu"

Autor: Beta Beta
petak 03.07.2015.
21:48
Izvor: Beta

Odbojkaški reprezentativac Srbije Srećko Lisinac rekao je danas da veruje da nacionalna selekcija i u izmenjenom sastavu može da zabeleži pobede protiv Australije u poslednjem vikendu Svetske lige.

worldleague.2015.fivb.com
worldleague.2015.fivb.com

Povezane vesti

Srbija je već obezbedila plasman na završni turnir, koji će se od 15. do 19. jula održati u Brazilu. Međutim, izabranike Nikole Grbića pre tog turnira očekuju dueli protiv Australije u poslednjem, šestom vikendu Svetske lige.

Odbojkaši Srbije juče su doputovali u Australiju posle 22 sata puta.

"Posle teškog i veoma dugog puta smo prespavali, odmorili smo se. Ovde je veoma hladno, velika je razlika u odnosu na Srbiju, tako da se to odražava na naše mogućnosti, ali sam siguran sam da ćemo sutra, kada dođe vreme da se zaigra, biti na našem nivou iako je tim promenjen i sa dosta novih igrača... Siguran sam da možemo i u ovom sastavu da ih dobijemo", rekao je Lisinac.

Prvi meč između Srbije i Australije igra se sutra od 11.00, dok je drugi na programu u nedelju od 8.30. Obe utakmice se igraju u Južnoj Vantirni, u predgrađu Melburna.

I pored toga što je Srbija obezbedila plasman na završi turnir, srednji bloker reprezentacije je istakao da njegova ekipa u svakom meču ide na pobedu.

"Mi u svaki meč ulazimo sa imperativom pobede. Iako je tim promenjen, mi ćemo dati sve od sebe da pobedimo u ove dve utakmice i nastavimo pobednički niz, što je dobro za samopouzdanje pred završni turnir koji nas očekuje", dodao je Lisinac.

Ne propustite