Kup CEV - Pazarci prokockali 2:0

Autor: Beta Beta
sreda 06.12.2017.
23:51
Izvor: Beta

Odbojkaši Novog Pazara poraženi su večeras kao domaćini od slovenačkog ACH Voleja sa 2:3 (25:20, 25:23, 22:25, 23:25, 11:15), u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa CEV.

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Pred oko 1.300 gledalaca u dvorani Pendik, Pazarci su vodili sa 2:0 u setovima i 16:13 u trećem periodu igre, ali je usledio preokret, pa su posle dva časa i četiri minuta igra slavili gosti iz Ljubljane.

Najefikasniji kod ACH Voleja bio je Jan Pokeršnik sa 25 poena, a pratili su ga Dmitri Babkov sa 15, te Diko Purić i Matej Mihajlović sa po 12 poena.

"Znali smo da će biti teško, da je publika ovde fenomenalna i da nosi domaćina. Želeo sam da ne paničimo, a kad smo posle nekih izmena pregurali treći set, znao sam da će biti lakše. Ponosan sam na moje momke, ali u revanšu u Ljubljani moramo da budemo maksimalno skoncentrisani i odigramo kao da je 0:0", rekao je trener ACH Voleja Zoran Kedačič.

Na drugoj strani, Irfan Hamzagić upisao je 25, Marko Vukašinović i Aleksa Polomac po 15, a Marko Radosavljević 13 poena za Novi Pazar.

"Nisam razočaran, izgubili smo od ekipe koja već 15 godina forsira agresivan sistem igre u odbrani i bloku, koji je jedini ispravan. Kako je utakmica odmicala, umor je uzimao danak, a možda ostaje žal što u finišu trećeg seta nismo imali malo više poverenja u sebe i koncentracije. Nismo bez šanse u revanšu", ocenio je trener Pazara Hamza Zatrić.

Druga utakmica šesnaestine finala Kupa CEV između ACH Voleja i Novog Pazara na programu je 19. decembra u Ljubljani.

Ne propustite