I srebro je vredno selfija!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.07.2015.
19:23
Izvor: Sportske.net

Odbojkaški reprezentativci Srbije nisu uspeli da stignu do najsjajnijeg odličja u Svetskoj ligi ali je i srebrna medalja bila dovoljna da "Orlovi" raspale selfi nakon finalne utakmice u Rio de Žaneiru.

fivb.org
fivb.org

Povezane vesti

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u finalu ovogodišnjeg izdanja Svetske lige ali je i srebrna medalja bila dovoljna da se "Orlovi" osećaju zadovoljnima nakon svega.

Izabranici Nikole Grbića ostvarili su fantastičan učinak iako ni posle petog finala u Svetskoj ligi nisu uspeli da stignu do zlata.

Jedan od glavnih aduta "Orlova" bilo je zajedništvo i sjajna atmosfera u svlačionici koja nije izostala ni nakon ubedljivog poraza u finalu Svetske lige.

Srebrna medalja bila je dovoljna da se nakon duela sa Francuskom "raspali" selfi!

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Sunday, 19.07.2015
19:48

Po malo lazno slavlje. Ogroman uspeh niko ne spori, ali da se smeju nakon poraza u finalu, to bas i nije iskren osmeh. Da je selfi juce raspaljen, pa ajde. Fenomenalan uspeh jeste svakako.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 19.07.2015
23:49

Bas tako, veliki uspeh, ali ne prilice im ovi osmesi. Onaj siroti pomocni trener zavrsio u bolnici, a covek jos Italijan, treba pokazati postovanje...

avatar
Catalunya <3
Sunday, 19.07.2015
19:31

Bravo momci,jos jednom ste pokazali zasto je ovih dana tako dobro biti SRBIN !!! :D