Hamzagić: "Nisam razmišljao o povratku u Srbiju, ali Radnički je napravio ozbiljnu priču"

Autor: Beta Beta
sreda 01.07.2020.
20:48
Izvor: Beta

Hamzagić ističe da će Radnički biti ozbiljna priča naredne sezone.

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Doskorašnji odbojkaš nemačkog Eltmana, povremeni reprezentativac Srbije Irfan Hamzagić rekao je danas da veruje da će prelaskom u ekipu Radničkog iz Kragujevca nastaviti da osvaja trofeje na domaćoj sceni.

"Iskreno, nisam razmišljao o povratku u Srbiju, ali Radnički je napravio ozbiljnu priču sa novim trenerom Draganom Kobiljskim, koji je odličan stručnjak. Verujem da ćemo se boriti za trofeje. Tu su i igrači sa kojima sam igrao u Pazaru Srećko Ristić i Dušan Lopar, dok Nemanju Dukića znam još iz crnogorske lige. Traži se još jedan primač", rekao je Hamzagić.

Dvadesetosmogodišnji korektor je 2017. i 2018. godine osvojio dva Kupa Srbije i Superkup sa Novim Pazarom, a potom je po jednu sezonu proveo u francuskom Kanu i Eltmanu.

"Sigurno je da sam bogatiji za jedno veliko iskustvo. Igrački sam dosta napredovao. Do nekih rešenja, koja su stvar rutine, po pravilu se dolazi težim putem. Iako prethodni izbor kluba u Nemačkoj možda nije bio najsrećniji, ispunio sam očekivanja. Završio sam kao peti poenter u jednoj od najjačih evropskih liga i prezadovoljan sam", ocenio je Hamzagić.

Novopazarac Irfan Hamzagić je na početku karijere igrao za Budvu i podgoričku Budućnost, a u sezoni 2015/2016 bio je član turskog Torul Genčlika iz Gumušana.

Ne propustite