Grbić: "Voleo bih da uvek igramo ovako"

Autor: Beta Beta
petak 09.06.2017.
20:36
Izvor: Beta

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da bi voleo da njegova ekipa uvek igra na način kao što je odigrala današnji meč protiv Argentine.

Beta/FIVB/Ds
Beta/FIVB/Ds

Povezane vesti

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Teheranu Argentinu sa 3:0, po setovima 25:18, 25:22 i 25:23 u prvoj utakmici Grupe D drugog vikenda Svetske lige.

"Pristup nam je bio izuzetno dobar, svi momci su bili koncentrisani i mirni i u momentima kada je možda protivnik igrao dobro ili nam nisu uspevale neke stvari. Uspeli smo da zadržimo mirnoću i mislim da je to pravi put. Ja bih voleo da ekipa uvek igra tako. To je, naravno, teško, ali ovo je recept za igranje ove moderne odbojke protiv protivnika koje i malo poznaješ i kad se igra dan za dan", rekao je Grbić posle meča.

"Mislim da smo jako dobro napadali, da nas je kroz celu utakmicu krasio kontinuitet u napadu i to nas je održalo na visokom nivou", rekao je selektor Srbije.

Srbija se sutra od 18.40 po srednjoevropskom vremenu sastaje s Iranom u drugoj utakmici Grupe D drugog vikenda Svetske lige.

"Očekuje nas mnogo veći pritisak i zbog kvaliteta protivnika, zbog navijača, sudija... Igraju kod kuće i toga smo svesni. Ako uspemo da zanemarimo sve stvari koje su nebitne mislim da imamo šanse da ih pobedimo", rekao je Grbić.

Ne propustite