Grbić: "Ako bog da, imaćemo još tri meča"

Autor: Beta Beta
utorak 29.08.2017.
16:56
Izvor: Beta

Odbojkaška reprezentacije Srbije doputovala je danas u Krakov, gde će u četvrtak igrati četvrtfinale Evropskog prvenstva, a selektor Nikola Grbić rekao je da u nastavku turnira nema kalkulisanja i da ekipa treba da pruži maksimum.

Epa/Soeren Stache
Epa/Soeren Stache

Povezane vesti

"Imamo dosta vremena da se odmorimo i da se pripremimo za četvrtfinale. Danas je na programu jedan trening od 18.00, kao i sutra. U četvrtfinalu moramo biti maksimalno koncentrisani. Ako Bog da, imamo još tri meča. Apsolutno nema mesta kalukulisanju i odmaranju. Ko god nam bude rival, moramo biti maksimalni", rekao je Grbić.

Odbojkaši Srbije će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela izmedju Bugarske i Finske.

"Dva dana imamo da se pripremimo za Bugare ili Fince. I jedna i druga ekipa imaju mnogo kvaliteta. Mislim da je Bugarska kvalitetniji protivnik i da ima više šanse da se plasira u četvrtfinale", rekao je Grbić.

On je dodao da su ga delimično iznenadili rezultati u prvoj fazi takmičenja, odnosno što Italija i Francuska nisu izborile direktan plasman u četvrtfinale.

"Sada se sve 'resetuje' i sada će sve ekipe pokazati pravu snagu. Biće neizvesnih duela"
, rekao je Grbić.

Pored Srbije, direktan plasman u četvrtfinale izborile su Rusija, Nemačka i Belgija.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nicklas Bendtner
Tuesday, 29.08.2017
18:05

Jedino sto mi se ne svidja sto su upravo Francuzi u nasoj polovini kostura jer nam ne leze nikako. Tacno ne pamtim kad smo ih dobili zadnji put, inace ako oni ispadnu prije polufinala ima da se prosetamo do zlata jer Rusi i Italijani nisu vise ono sto su bili.