Devojke, uzmite to zlato! (17.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.10.2017.
12:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaški su stali na koran od najsjajnijeg odličja, danas se nadamo pobedi odbojkašica i tituli evropskog prvaka.

Beta/CEV/Ds
Beta/CEV/Ds

Povezane vesti

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije napašće danas evropsku titulu, pošto je sjajnim igrama u prethodnom delu Šampionata uspela da se izbori za plasman u finale.

Srpske odbojkašice borbi za titulu prvaka Evrope čeka selekcija Holandije koja je uz mnogo muke dobila polufinalni duel sa domaćinom turnira Azerbejdžanom posle pet odigranih setova.

Naša reprezentacija je na putu ka finalu eliminisala selekcije Belorusije i Turske, dok su Holanđanke morale da igraju i osminu finala pa su do borbe za trofej stigle preko Hrvatske, Italije i Azerbejdžana.

Ne treba zaboraviti da su se Srbija i Holandija sastale u grupnoj fazi Evropskog prvenstva i da je taj meč naša reprezentacija dobila maksimalnim rezultatom.

Na izabranicama Zorana Terzića je da danas ponove izdanja iz grupne i eliminacione faze jer u tom slučaju zlato ne bi trebalo da izmakne. Podsećamo da je Srbija poslednji put uzela evropsku titulu 2011. godine kada je Evropsko prvenstvo održano u Srbiji i Italiji.

Meč se igra u "Nacionalnoj gimnastičkoj areni" u Bakuu od 17 časova po srednjeevropskom vremenu, a direktan prenos je obezbeđen na prvim kanalima Radio televizije Srbije i TV Arena Sport.

Ne propustite