Zvižduci u Firenci, nije pomogao ni Vlahović, ''davljenik'' se naprasno probudio!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.04.2019.
14:33
Izvor: Sportske.net

U 29 kola su ostvarili samo tri pobede, a u poslednja dva još dve uzastopne!

Beta/Claudio Giovannini/ANSA via AP
Beta/Claudio Giovannini/ANSA via AP

Povezane vesti

Veliko iznenđenje ili ne, tek ekipa Frozinonea, pretposlednja na tabeli, ostvarila je danas drugu uzastopnu pobedu u Seriji A.

Posle trijumfa nad Parmom (3:2) pre četiri dana, danas je Frozinone slavio i na ''Artemio Frankiju'' protiv Fiorentine rezultatom 1:0!

Gol odluke postignut je u 84. minutu meča, kada je Pinamonti probio po desnoj strani, onda uposlio Ćofanija, koji sa ivice kaznenog prostora šalje loptu u mrežu nemoćnog golmana Lafonta.

Fiorentina je ovim porazom nastavila seriju loših rezultata u Seriji A, ostala je u sredini tabele sa 39 bodova, dok je Frozinone i dalje na pretposldnjoj poziciji sada sa 23 boda, četiri manje od Mihajlovićeve Bolonje.

Igrači domaćeg tima ispraćeni su zvižducima, a među njima bili su i naš reprezentativni štoper Nikola Milenković koji je odigrao ceo meč, kao i napadač Dušan Vlahović, koji je odigrao poslednjih petnaestak minuta. Imao je u samom finišu jednu priliku za izjednačenje, ali je nije iskoristio.

Bilo je i dosta nervoze na terenu u poslednjih nekoliko minuta, što naravno nije pomoglo ''Ljubičastima'' da izbegnu osmi poraz ove sezone u Seriji A.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke