Zvezdina legenda hvali Milan!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 10.10.2018.
13:01
Izvor: Sportske.net

On se nada da će "Rosoneri" nastaviti u istom ritmu.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Milan je loše započeo sezonu, ali izgleda da je Gatuzo rešio određene probleme i da je velikan ušao u seriju pozitivnih rezultata. Pobedili su Sasuolo u gostima, a zatim Olimpijakos u Ligi Evrope i onda još jedna pobeda u ligi protiv Kijeva.

Legendarni jugoslovenski igrač, Dejan Savićević je oduševljen ovim timom, a nedavno je govorio u superlativima o njemu.

"Stvarno mi se dopada ovaj Milan. Igraju prelepo, oni su ekipa koja igra dobar fudbal i rastu iz dana u dan. Iguain je počeo da postiže golove i igra odlično. Suso asistira i njih dvojica imaju sjajnu vezu", objasnio je bivši igrač Crvene Zvezde.

"Poslednjih nekoliko utakmica su me ubedile. Sada igraju sa Interom, a u odličnoj su formi. Mislim da igraju bolje od Neroazura. Da li imaju dovoljno mašte? Naravno, kada imate igrača kakav je Suso, onda vam je mnogo lakše. On poseduje sve kvalitete da postane fantastičan igrač. Gatuzo takođe radi odličan posao i veoma mi je drago što je on trener."

Takođe, bivši igrač Milana je uporedio Maura Ikardija i Gonzala Iguaina. Rekao je da više voli Iguaina zbog većeg doprinosa igri, ali da nikako ne može da kaže za Ikardija da nije vrhunski napadač.

Dejan Savićević je nosio dres ovog kluba u periodu od 1992. godine do 1998, odigrao je 144 utakmice u svim takmičenjima i zabeležio je 34 gola.

Dejan Savicevic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 10.10.2018
13:17

Искрено сам мислио (кад сам прочитао наслов) да нас хвали неко ко са Миланом није имао везе, али опет верујем у Дејове речи и размишљање да је Милан на правом путу !