Zvezda u grupi neporaženih, a ova četiri kluba beleže samo pobede!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.10.2018.
15:28
Izvor: Sportske.net

Klubova koji u novoj sezoni još uvek nisu doživeli poraz ima dosta, ali onih sa maksimalnim učinkom možemo pobrojati na prste jedne ruke.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Širom Evrope zahuktala su se fudbalska prvenstva, bez obzira na to što smo već imali dve reprezentativne pauze i što ćemo do kraja godine još jednom "odmarati" od klupskog fudbala.

U "ligama petice" ostalo je još nekoliko klubova koji ne znaju za poraz, a na tom spisku se nalaze Mančester siti, Liverpul, Čelsi, Borusija Dortmund, Juventus i Pari Sen Žermen.

Ono što Parižane izdvaja iz pomenute grupe jeste podatak da "Sveci" još uvek imaju maksimalan učinak (10/10), dok su svi ostali upisali po makar jedan remi.

Širom kontinenta, odnosno u slabije rangiranim ligama imamo još primera klubova koji nisu doživeli poraz. Aktuelni šampion Srbije i lider Super lige Crvena zvezda je jedan od njih (11-1-0). Učinak sličan Zvezdinom imaju RB Salcburg, Benfika, Braga, Genk, zagrebački Dinamo...

Kada govorimo o klubovima koji od početka sezone ne znaju ni za šta drugo osim za pobede, onda treba istaći da pored Pari Sen Žermena u Evropi imamo još tri kluba sa maksimalnim učinkom.

Rangirano po kvalitetu lige u kojoj nastupaju, tu su PSV Ajndhoven (9/9), PAOK (7/7) i Apolon (5/5).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 22.10.2018
18:52

Uff mozda i neki tim u Andori nema poraz. Jedini timovi u evropi bez poraza u svim takmicenjima smo MI, Borusija i Juventus!