Zvezda pomogla Šaćiriju ili Šaćiri pomogao Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.11.2018.
10:02
Izvor: Sportske.net

Posle svega, ovo bi mogao da bude zaključak, svi su zadovoljni...

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Znate već šta se dešavalo uoći utakmice između Crvene zvezde i Liverpula. Par dana su trajale dileme da li će Džerdan Šaćiri doputovati u Beograd posle onih mundijalskih političkih provokacija s njegove strane, a onda je Jirgen Klop presekao i odlučio da reprezentativac Švajcarske ostane u Liverpulu, kako bi se ekipa u Beogradu maksimalno koncentrsala na utakmicu.

Ali, bez njega u timu, Liverpul je iznenađujuće poražen u Beogradu sa 2:0 i tako potpuno zakomplikovao stvari u grupi, dva kola pre kraja prve faze takmičenja u Ligi šampiona.

Nekoliko dana kasnije, proteklog vikenda, Liverpul je dočekao ekipu Jokanovićeog Fulama u Premijer ligi, slavio sa 2:0, a Šaćiri je bio u startnoj postavi i svojim golom potvrdio trijumf ''Redsa''.

Iz izjave koju je dao posle ove utakmice, stiče se utisak da je za njega bilo odlično što nije igrao na ''Marakani''. Mirno je prihvatio odluku trenera, maksimalno se koncentrisao na duel sa Fulamom i to se i njemu i ekipi u nedelju i isplatilo na ''Enfildu''.

''U Beogradu je vruća atmosfera. Bilo je bolje da ostanem i da se svi koncentrišu na fudbal.

Bio sam svež, trenirao sam ovde sa nekim drugim igračima, ali to nije mnogo promenilo. Želeo sam da protiv Fulama odigram dobro i, da, zaista je tako i bilo.

Trener donosi odluke ko će koju utakmicu da igra. Ako on odluči da igram od početka, odlično, ako me ostavi na klupi, čekaću svoju priliku.

Samo 11 igrača može da bude na terenu, a u velikoj ekipi svi igrači prihvataju odluke trenera. Za sada sve ide kako treba, mislim da smo na dobrom putu'', poručio je Šaćiri.

Doduše, i Zvezda može isto da kaže, jer bez Šaćirija koji je očigledno u velikoj formi, Redsi su delovali slabo u Beogradu i potpuno drugačije nego u svim mečevima u kojima je Švajcarac igrao ove sezone.

Tako da, obostrana pomoć, na kraju je odlično ispalo za Zvezdu, a i za Šaćirija...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 13.11.2018
12:32

Mislim da je bas bolje i za njega i za nas, neko bi ga polomio na terenu ili razbio glavu van terena tako da svi zadovoljni

avatar
Marko HM
Tuesday, 13.11.2018
12:21

Batalite više tekstove o ovom liku.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 13.11.2018
12:16

Koliku citanost donosi ovaj lik kad se ovoliko forsira u nasim medijima, a kao ga se gade...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.11.2018
11:28

Ma da Saciri je motorna snaga Liverpula i bez njega vise ne bi bilo ni Liverpula. Ostavite se tog Sacirija jer nije vredan tolike paznje.