Zvezda ga nije htela, sada je odličan u Grčkoj

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.10.2018.
23:29
Izvor: Sportske.net

Ponuđen je Crvenoj zvezdi pred početak ove sezone, ali je odlučeno da se okrene drugim opcijama.

Epa/Magi Haroun
Epa/Magi Haroun

Povezane vesti

Federiko Makeda je ponuđen Crvenoj zvezdi pre nego što je potpisao za Panatinaikos, tada su sportski direktor Mitar Mrkela i generalni direktor Zvezdan Terzić u razgovoru sa stručnim štabom odlučili da ne dovedu nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda.

Nisu napravili grešku što je očigledno, ekipa je ušla u Ligu šampiona, ali činjenica je da je Panatinaikos pogodio dovođenjem ovog Italijana.

Makeda je u prethodnom kolu postigao gol protiv Janjine koji je bio odlučujući za pobedu, a danas je doneo Panatinaikosu bod protiv Asterasa u poslednjim minutima utakmice pošto je iskoristio kazneni udarac. Prethodno je Asteras došao u prednost preko Maniasa.

Dva gola u tri utakmice na startu sezone za Makedu i nije tako loše, da li od njega možemo očekivati velike stvari u budućnosti?

Pored ove utakmice, danas su u Grčkoj odigrane još dve, Panionios je savladao golom Domingeša ekipu Arisa, a Panetolikos je bio bolji od ekipe Levadiakosa sa 2:1, Erikson i Morar su postigli golove za domaćina, dok je za goste strelac bio Savadogo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke