Zvao Kontea da se izvinjava, mediji i dalje tvrde: "Baš on će te smeniti"

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.10.2017.
10:15
Izvor: Sportske.net

Nema spasa od Engleza, Konte pobesneo na priče, ali mediji ne odustaju. Ključ naredna tri meča pre pauze...

EPA/WU HONG
EPA/WU HONG

Povezane vesti

Antonio Konte se obrušio na novinare, ali oni ne odustaju. Čeka se smena Italijana, kako bi Karlo Anćeloti seo na klupu.

Jasno, kada vas engleska štampa uzme pod svoje, teško je odbraniti se. Iako Anćeloti ima dogovor sa Kinezima, mediji na ostrvu tvrde da to ne znači ništa, on će, peške ako treba u Čelsi, gde je otpušten početkom decenije, iako je u prvoj sezoni uzeo duplu krunu.

Sada je situacija sledeća, Konte se razbesneo zbog laži i otkrio da ga je Anćeloti zvao telefonom.

"On je moj prijatelj, stavljate ga u neugodinu situaciju, trenirao me je nekada, rekao mi je da nije pregovarao sa Čelsijem i ne zna kako se njegovo ime pojavilo",
iznervirano je rekao Konte pred današnji meč.

Ali, pritisak se pojačava.

Niko nije zadovoljan, uprava zbog njegovih izjava da neće dugo ostati, igrači zbog intenzivnih treninga koji su navodno doprineli povredama. Neslaganje unutar kluba je sve veće, pa se, kao i obično, očekuje da Roman Abramovič preseče.

U ovom trenutku još nije došlo do toga da svaki meč znači giljotinu za Kontea, danas ga čeka Bornmut, ali u seriji narednih utakmica mogla bi da se reši njegova sudbina, pogotovo u Rimu protiv Rome, ali i duelu sa Junajtedom kod kuće, pred reprezentativnu pauzu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Saturday, 28.10.2017
17:40

Konteu super da ga Abramovic izbaci. Ima novi ugovor od 10 mE po sezoni jos dve i pol goline...Dogovori odstetu i vrati se gde mu je srce, zena i deca . Nakupio se za godinu i pol dosta..Zahvali se Antonio Englezima, pokupi solde i ciao belloooooooo!!!!!!!!!!

avatar
Saturday, 28.10.2017
15:05

Svaki dan ali bukvalno svaki dan isto :D

avatar
brekbaCh1
Saturday, 28.10.2017
11:33

Evo ja sam zabezeknut ovom vescu..