Zvanično zakazan žreb za LŠ i LE!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.06.2020.
16:19
Izvor: Sportske.net

UEFA potvrdila.

EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA BELLA
EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA BELLA

Povezane vesti

Žreb za nastavak takmičenja u Ligi šampiona i Ligi Evrope održaće se 10. jula u Nionu.

Podsetimo od ranije danas i na vest da će se završnica Lige šampiona odigrati u Lisabonu, uprkos porastu zaraženih od koronavirusa.

UEFA je danas potvrdila da će 10. jula biti izvučeni parovi do kraja takmičenja, tačnije biće poznat čitav kostur završnih turnira koji će se igrati po kup sistemu, na jedan dobijeni meč i u 1/4 i 1/2.

U Ligi šampiona, plasma u četvrtfinale već su obezbedili Atletiko Madrid, Atalanta, RB Lajpcig i PSŽ, dok još četiri revanša osmine finala treba da se odigraju 7. i 8. avgusta, a sastaju se:

Barselona - Napoli (1:1)
Mančester Siti - Real Madrid (2:1)
Bajern Minhen - Čelsi (3:0)
Juventus - Lion (0:1)

Baner 3

Što se Lige Evrope tiče, završni turnir od osam timova odigraće se u Nemačkoj u periodu od 10. do 21. avgusta u četiri grada - Duizburgu, Gelzenkirhenu, Kelnu i Frankfurtu.

U trenutku prekida odigrano je šest mečeva osmine finala, dok Inter - Hetafe i Sevilja - Roma nisu stigli da odigraju ni prve utakmice, ali će sve biti završeno u prvoj nedelji avgusta. Ovo su svi parovi:

Olimpijakos - Vulvs 1:1
Rendžers - Leverkuzen 1:3
Volfsburg - Šahtjor 1:2
Bašakšehir - Kopenhagen 1:0
Ajntraht - Bazel 0:3
LASK - Mančester Junajted 0:5
Inter - Hetafe
Sevilja - Roma

Žreb za LŠ je 10. jula u 12.00, a za LE u 13.00 i tada ćemo saznati ko bi na koga mogao do same završnica i finala 21. i 23. avgusta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke