Zvanično - Roma smenila Di Frančeska!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.03.2019.
18:22
Izvor: Sportske.net

Italijanska Roma smenila je danas trenera Euzebija Di Frančeska.

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Manje od 24 sata nakon što je u Portu eliminisana u osmini finala Lige šampiona, Roma je uručila otkaz svom dosadašnjem treneru Euzebiju Di Frančesku!

Čelnici Rome procenili su da više nema nikakve perspektive sa Di Frančeskom i povukli očekivan potez.

Euzebio Di Frančesko stigao je na "Olimpiko" početkom juna 2017. godine, a najveći uspeh za skoro dve godine u Romi bio je plasman u polufinale prošlosezonskog izdanja Lige šampiona.

Roma u tekućoj sezoni "kleca" u prvenstvu, mada je i dalje u trci za direktan plasman u Ligu šampiona iz koje je sinoć eliminisana u osmini finala.

U italijanskom kupu doživljena je blamaža, a poraz od 7:1 na gostovanju Fiorentini bio je početak kraja za Euzebija Di Frančeska.

Strani mediji javljaju da će "kormilo" Rome preuzeti Klaudio Ranijeri koji je nedavno okončao neuspešnu misiju u Fulamu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pogled
Thursday, 07.03.2019
23:26

Konacno!Pa on je odavno,jos prosle sezone trebao do iti otkaz!To je totalni analfabeta u poznavanju i i igre i taktike!Samo uz veliku srecu imai rezultat!

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 07.03.2019
20:19

Kakva greska Rome, osakatili mu tim, rasprodali svakog ko je nesto obecavao, doveli gomilu decurlije sa vec omatorelim igracima u timu i ocekuju neki uspeh? Jos ako stvarno dovedu Ranijerija pa TOP4 mogu samo da sanjaju, on nece napraviti nista vise od onoga sto bi im EDF napravio. Imali su priliku da posle iskorako u LS naprave nesto vise i sve su bacili niz vodu, nece od njih biti nista, ostaju prosek u Italijanskom fudbalu.

avatar
The_Matrix
Thursday, 07.03.2019
19:49

Prodali mu sve sto valja, dali mu 2 talenta i 10 istrosenih igraca i zeleli da uzme LS