ZVANIČNO - Rešen status Marka Nikolića, ovo je epilog!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.12.2020.
13:57
Izvor: Sportske.net

Danas je zasedalo najuže rukovodstvo moskovske Lokomotive, status Marka Nikolića bio je na dnevnom redu.

Beta/Maxim Shipenkov/Pool via AP
Beta/Maxim Shipenkov/Pool via AP

Povezane vesti

Iako je prethodnih dana bilo najava da srpski stručnjak Marko Nikolić posle dva teška poraza na kraju jesenjeg dela sezone neće ostati na mestu šefa struke Lokomotive, danas je došlo do drugačijeg epiloga.

Najvažnija aktuelna pitanja u klubu danas su rešavali Aleksandar Plutnik, predsednik Upravnog odbora FK Lokomotiva i Vladimir Leončenko, generalni direktor, zajedno sa klupskim operativcima

Po završetku sastanka, na zvaničnom sajtu Lokomotive Plutnik je potvrdio da Marko Nikolić ostaje trener ovog kluba.

''Zajedno sa Vasilijem Kiknadzeom i Vladimirom Leončenkom sastali smo se sa upravom kluba i razgovarali o trenutnoj situaciji. Zahvalili smo se Vasiliju Aleksandroviču na njegovom radu - klub je u dobrom stanju.

Već smo razgovarali i sa Markom Nikolićem, on imanaše poverenje i ubuduće će raditi na ispunjavanju postavljenih ciljeva. To je borba za najviša mesta u prvenstvu, borba za ruski kup. Pred nama je mnogo zajedničkog rada. Računamo na njegove profesionalne kvalitete, što će nam omogućiti da napredujemo zajedno sa timom'', poručio je Plutnik.

Nikolić je tokom proleća preuzeo ekipu, uoči završnice prethodne sezone, kada je ostvario glavni cilj - plasman u Ligu šampiona. Tamo je jesenas Lokomotiva pružila jak otpor Bajernu, Atletiku i Salcburgu i do poslednjeg kola je bila u igri za ''evropsko proleće'', ali to nije uspela da ostvari.

Problem su kiksevi u prvenstvu, zhvaljujući kojima je Lokomotiva pala u sredinu tabele, pa će na proleće morati bolje, kako bi se izborio novi plasman u Evropu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke