Zvanično - Premijer liga stiže na 'Vembli'!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.04.2017.
18:00
Izvor: Sportske.net

Drugi najveći fudbalski stadion u Evropi od naredne sezone biće domaćin premijerligaških okršaja, potvrđeno je danas od strane Totenhema.

Epa/Domenic Aquilina
Epa/Domenic Aquilina

Povezane vesti

Fudbalski klub Totenhem iz Londona saopštio je u petak da će u narednoj sezoni sve svoje premijerligaške utakmice igrati na stadionu "Vembli".

Radovi na novom stadionu Totenhema koji će se nalaziti praktično na istom mestu gde i "Vajt Hart Lejn" uveliko su u toku, ali će klub na kratko ipak morati da bude iseljen.

Kako bi završni radovi na novom stadionu mogli da budu obavljeni fudbaleri Totenhema igraće svoje utakmice kao domaćini na drugom najvećem stadionu u Evropi.

Legendarni "Vembli" tako će postati mesto na kom će se igrati utakmice Premijer lige ali samo u sezoni 2017/2018, odnosno do završetka radova na novom stadionu Totenhema.

Rekonstrukcija "Vemblija" obavljena je početkom novog milenijuma i u izgradnju novog objekta uloženo je 757 miliona funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sporske me ugasile
Friday, 28.04.2017
22:19

Obicno se izgradna novog stadiona povezuje s vecim ambicijama kluba ali to ne mora nista da znaci. Arsenal nikad gori na fantasticnom stadionu,West Ham posle sjajne prosle sezone ,prelaskom na novi stadion je bio u borbi za opstanak . Videcemo kako ce se ovo odraziti na Sparse

avatar
äxwell
Friday, 28.04.2017
18:45

Ovo ce biti veliki hendikep za Sparse...U LŠ ove sezone su bili nevjerovatno blijedi na nepoznatom stadionu..Dijelovalo je kao da igraju u gostima..

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 28.04.2017
18:27

Iako sam navijac Celzija moram priznati da ovaj novi stadion Tottenhama ce biti nevjerovatan ,zaista mi se svidja cjelokupni izgled stadiona ,nadam se da ce i Celzi uspjeti u sto brzem roku da izgradi Stamford Bridge ,jedino sto mi se ne svidja u vezi starog i novog Bridza je jedna stvar a to je da tribine i teren su nekako zbijeni u prostoru, mora tu bit malo sirine da se tribine udalje od terena da teren bude komforniji veci bas ovako kao kod Tottenhama kad se izgradi samim time i utakmice ce biti bolje za navijace a i igrace jer je teren veci i siri za igru.

avatar
Friday, 28.04.2017
18:12

A Celzi jos jednu sezonu igra na Bridzu pa se onda sele na Vembli,Totenhem relativno brzo izgradio ovaj stadion!

avatar
Mangus
Friday, 28.04.2017
19:14

Generalno Englezi to brzo rade. Liverpul je celu stranu stadiona izgradio prakticno preko leta. Tot za sezonu pravi stadion, Celzi ce takodje sezonu ili dve... nema tu razvlacenja

avatar
Friday, 28.04.2017
19:58

Kod Celzija je komplikovan proces,moraju da kopaju duboko u zelju,da bi dobili vise prostora,moraju isto hotel da uklone...