ZVANIČNO - Poput Setijena, 2:8 ni njemu nije oprošteno! Novi odlazak iz Barse!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.08.2020.
16:36
Izvor: Sportske.net

Čistka se nastavlja...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Dan pošto je i zvanično potvrdila rastanak sa dosadašnjim trenerom Kike Setijenom, Barselona se danas ponovo oglasila zvaničnom informacijom iz kluba.

Kako se i očekivalo, za Setijenom odlazi i sportski direktor Erik Abidal, što je ovog popodneva i potvrđeno sa Kamp Noua - ugovor sa njim je raskinut.

Abidal je na toj poziciji bio angažovan od 2018. godine, a o njegovom potencijalnom odlasku se spekulisalo još prošle godine, posle razmirica sa Leom Mesijem, ali se taj sukob nekako prevazišao.

Ali, ono što je za ljude koji vode sportski sektor bilo neoprostivo jeste blamaža protiv Bajerna (2:8) u četvrtfinalu Lige šampiona, pa je odmah posle te utakmice postalo jasno da će otići i Setijen i Abidal, kao i veći broj igrača iz aktuelnog sastava.

Ime Abidalovog naslednika još uvek nije poznato, a kada je u pitanju novi trener, svi očekuju da se ozvaniči dolazak Ronalda Kumana, dosadašnjeg selektora Holandije.
-
Baner 3
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 18.08.2020
21:27
avatar
Milisav Lazarevic
Tuesday, 18.08.2020
18:03

Nije stvar u treneru,niti u sportskom direktoru.Treba Mesija da otpuste,on se pita u Barseloni za sve.A covek realno igra na krilima stare slave.On od kada nema Inijeste i Cavija pored sebe nije ni upola tako dobar.A pogotovu od kada je otisao Neimar koji je uvek vukao dva protivnicka igraca na sebi.Naravno ne moze ni Mesi sve sam,ali ipak u zadnje tri godine u svakoj velikoj utakmici njega nema.

avatar
tanzar
Tuesday, 18.08.2020
22:33

Mesi odalican a njegovi drugari Pike i Buskec ocaj. Zbog njega igraju jos a treba da popiju nogu plus Grizman ne igra svoju poziciju ni De Jong ni Roberto. Pa sve bre rastimovano

avatar
Carina_11303
Tuesday, 18.08.2020
17:25

Naoravio brdo Francuza bogatima. Mozda se i utalio sa njihovim agentima koji ce siigurno znati da ga pokriju. Lengle, Umtiti, Dembele i Grizman. Samo je Grizman imao kvalitet a i on se prepao velicine Barselone i nista nije pokazao.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 18.08.2020
16:58

Pogrešio je neverovatno sa ovom Francuskom kolonijom igraca. Osim Umtitija koji je strasan bio dok je bio zdrav svi ostali su ocajni. Sreca sto Grizman ima dobru cenu pa ce biti zlatna koka u ovom prelaznom roku.

avatar
Don Carlo
Tuesday, 18.08.2020
16:54

šteta što odoše trener i ovaj akrep

avatar
Mirjevac
Tuesday, 18.08.2020
16:43

Kao igrac Abidal je bio dobar, kao sportski direktor je bio katastrofa po klub! Zato je dobro sto odlazi, napunio barcu sa francuzima a oni se pokazase ko mekusci i stalno povredjeni!