Zvanično - Najomraženiji trener Italije se vratio u Seriju A

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.10.2018.
10:59
Izvor: Sportske.net

Dogovor postignut noćas, a kako će ga dočekivati na stadionima širom Italije nije teško pretpostaviti. Kao i da bez toga nema dovoljno težak zadatak...

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

"Težak" je možda i blaga reč, gotovo očajnički, zaista, malo ko daje šansu Kjevu da će se spasiti. Ne zbog bodovnog minusa, mada i to može da odlučuje već kvaliteta tima, ali i onoga što su pokazali do sada.

Bivši kapiten D'Ana koji je nasledio Marana, sada je smenjen nakon serije loših rezultata, Kjevo ima dva remija iz osam mečeva, -1 bod, a na klupu će Đampjerto Ventura.

Čovek koji je uspeo nemoguće, da Italijane ne odvede na Mundijal, vraća se trenerskom poslu, potpisao je dvogodišnji ugovor.

Sve što je učinio u Torinu u prvoj polovini decenije, odličan rad u Pizi u Seriji B, ali i ranije u Kaljariju, Sampdoriji, Udinama, palo je u vodu nesrećnim angažmanom među "Azurima" što je trebalo da bude kruna karijere.

Ovaj 70-godišnji stručnjak koji je insirisao niz italijanskih trenera, među njima i Kontea je prokažen nakon neuspeha u baražu za Svetsko prvenstvo, odbijanja da podnese ostavku, na kraju je naplatio i deo novca, u bio bez posla nekoliko meseci.

Ipak, u Veroni se nadaju da će njegovo iskustvo u borbi za opstanak biti neprocenjivo, potpisao je ugovor na dve godine...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke