Zvanično - Kinezi čekali zoru, Inter ima novog trenera, jedno od pojačanja stiže i iz Juventusa?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.05.2019.
08:14
Izvor: Sportske.net

Istorijski neprijatelj će sedeti na klupi, ali nema vremena za potenciranje rivalstva, evo šta će prvo učiniti klub nakon što je stigao novi trener...

EPA/EMILIO ANDREOLI
EPA/EMILIO ANDREOLI

Povezane vesti

Kinezi su čekali udarno vreme u svojoj zemlji, rano jutros po srednjeevropskom su zvanično potvrdili ono što smo svi znali.

Antonio Konte je novi trener Intera.

"Vratiće nas među najbolje klubove na svetu", rekao je predsednik kluba i sin vlasnika Stiven Žang.

Bivši italijanski selektor, trener između ostalih Juventusa i Čelsija nasledio je na klupi Lućana Spaletija koji je juče otpušten.

"Počinje novo poglavlje mog života, jedva čekam da krenu pripreme, želim da opravdam poverenje predsednika i direktora. Izabrao sam Inter jer je ozbiljan i ambiciozan projekat i veliki klub. Privukla me je čvrsta rešenost kluba da se Inter vrati tamo gde pripada", bila je prva rekacija novog trenera.

Sada slede pojačanja, stigao je već Godin, čeka se Barela koji će biti glavni dodatan veznom redu. Pisali smo, Konte će Ikardiju saopštiti da može da nađe novi klub, ali to neće biti lako. Džeko je pred vratima, Konte želi i Lukakua ili Kjezu, jedan od ta dva igrača biće u stvari najveće pojačanje leta, pošto novi trener želi drastično da promeni napad.

Na kraju, Konte traži rešenja za oba boka, pominju se Danilo i Darmija, a Inter će probati da dovede Konteovu davnašnju želju koja mu je nekako izmicala i u Juventusu i u Čelsiju, Huana Kuadrada.

Kolumbijac ima godinu dana ugovora, nije bio standardan prošle sezone, idealno bi se uklopio u Konteovih 3-5-2, ali ima i ponuda iz PL, konkretno od Njukasla, priča se o dvadesetak miliona evra.

Videćemo šta će se desiti, tek Inter ima dovoljno novca posle ulaska u Ligu šampiona, Konte je tražio pet novih igrača i želje će mu biti ispunjene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Friday, 31.05.2019
15:11

"Pravi Juventino ne ide tamo" -Pavel Nedved... zelim mu barem da uspe da podigne malo ovaj nejaki Inter, da uzivamo u derbiju jer tituli nece prici

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 01.06.2019
09:51

..derbi u Torinu ste srecno dobili, sad sto ti nisi uzivao..

avatar
Interista90
Friday, 31.05.2019
14:17

Ovo je najjace "Konte ce Ikardiju saopstiiti da trazi novi klub", a sam Konte je izjavio nesto sasvim drugo...

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 31.05.2019
12:36

ko normalan misli da ce inter posle 9 godina prekinuti juveov niz hahahahah? ubice ih juve

avatar
PazzaInter
Friday, 31.05.2019
10:35

Dobrodosao! Nadam se da ce mu uprava dovesti igrace koje zeli a navijaci pokazati strpljenje i ako ne krene sve kako treba. Konte je pokazao da je trenercina i treba ga pustiti da radi na miru.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 31.05.2019
10:03

..konačno posle Murinja veliko ime na klupi! Dobrodošao Konte!

avatar
Boran83
Friday, 31.05.2019
09:49

Ajde neka je sa srecom, ali sa ovim “ pojacanima” daj Boze da inter bude treci.

avatar
Amalainter
Friday, 31.05.2019
09:16

Dobro dosao u Inter..nadam se da ce uprava ispratiti ambicije trenera i dovesti najzad i svetskog vezistu u klub..AMALA PAZZA INTER AMALA!!! 💓💪

avatar
Uncle Fester
Friday, 31.05.2019
09:02

Konte: "Privukla me je čvrsta rešenost kluba da se Inter vrati tamo gde pripada" hahahahhahaha pa kralju, Inter je već tu gdje pripada - četvrto mjesto je plafon za Intera!!!!

avatar
Pravi romanista
Friday, 31.05.2019
08:40

Svaka cast ambicioznom Interu. Uz nekoliko dobrih kupovina, i ako se jos neke kockice poklope, mozda i napad na titulu. U svakom slucaju Ls sledece godine se ne dovodi u pitanje.