Zvanično je - Srećno, Vlado!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2020.
21:35
Izvor: Sportske.net

Sada više nema dileme, imamo još jednog srpskog stručnjaka na Ostrvu.

Epa/Maurizio Degl'innocenti
Epa/Maurizio Degl'innocenti

Povezane vesti

Već nekoliko dana je bilo izvesno, juče su Iviću stigle čestitke i od Partizana, a večeras je i Votford konačno potvrdio da je Vladimir Ivić novi trener njihovog kluba.

Doskorašnji premijerligaš u narednoj sezoni želi ekspresni povratak u elitu, a procena je da je mladi srpski stručnjak pravi izbor da ekipu Votforda kroz Čempionšip povede ka ostvarenju tog cilja.

Vladimir Ivić se prethodnih godina dokazivao u Grčkoj i Izraelu, konkretno u PAOK-u i Makabiju iz Tel Aviva, gde je ostvario odlične rezultate, osvajao trofeje i može se pohvaliti sa dve titule prvaka Izraela, jednim trofejem Superkupa Izraela sa Makabijem i jednim trofejem pobednika Kupa Grčke sa PAOK-om.

Votford je poznat kao klub koji često menja trenere, to jeste jedna otežavajuća okolnost za Ivića, ali on se izazova ne plaši i ovo je svakako veliki naprerdak u njegovoj trenerskoj karijeri.

''Pre svega, od samog starta ću imati velika očekivanja i od sebe i od svog stručnog štaba. Ovo je moj prvi angažman u Engleskoj i moraću što pre da se prilagodim, kako bih uradio najbolje za klub, što mi je veoma važno'', poručio je Ivić na predstavljanju.

Na sajtu Votforda potvrđeno je da je ugovor potpisan na godinu dana, uz opciju produžetka saradnje na još jednu godinu. Ivić će zvanično sa radom početi u ponedeljak.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke