Zvanično je, Marko Nikolić vodi još jedan veliki klub!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.05.2020.
16:40
Izvor: Sportske.net

I ponovo će se boriti za najviši plasman.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Bivši trener Partizana Marko Nikolić nastavlja da gradi sve uspešniju trenersku karijeru.

Nedugo pošto je okončao saradnju sa mađarskim Fehervarom, postigao je dogovor sa Lokomotivom iz Moskve, čiju će ekipu zvanično preuzeti od 1. juna, potvrdio je pomenuti ruski klub u današnjem saopštenju.

O njegovom dolasku u Moskvu se dugo spekulisalo, ali kako je vreme prolazilo, postajalo je sve izvesnije da će do tog transfera doći, što je danas obelodanjeno.

Nikolić je trenersku karijeru počeo u beogradskom Radu 2008. godine, potom je vodio i Vojvodinu, Partizan u dva navrata, ljubljansku Olimpiju, i mađarski Videoton, odnosno Fehervar.

Sa Partizanom je 2017. osvojio duplu krunu, sa Videotonom takođe i titulu i Kup, ali u dve različite sezone, zaslužan je i za titulu ljubljanske Olimpije, iako je zbog suspenzije morao da napusti klub nekoliko utakmica pre kraja sezone.

I u Lokomotivu je stigao sa najvećim ambicijama, radi se o klubu koji je šest puta osvajao titulu i ima 10 osvojenih Kupova, a u poslednje dve godine se dva puta plasirao u Ligu šampiona, pa će se od Nikolića mnogo očekivati i u narednom periodu.

U svakom slučaju,ovo je još jedna potvrda njegovog daljeg napretka u karijeri.
-
bUndesliga
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke