Zvanično je - Barsa smanjila plate svima u klubu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.03.2020.
23:19
Izvor: Sportske.net

Katalonci nisu imali kud.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona saopštio je večeras i zvaničnu odluku o smanjenju plata svim igračima, upravi i svim zaposlenima dok traje pandemija koronavirusa.

U saopštenju kluba navodi se da je klub morao da se adaptira novonastaloj situaciji kako bi opstao, te da je ova odluka u skladu sa zakonom.

Ipak, detalji, odnosno procenti nisu poznati. Zna se da je uprava zahtevala smanjenje primanja od čak 70% tokom pandemije, ali da su igrači pristali na najviše 30.

Trenutno je poznato samo da će svim zaposlenima plata biti smanjena od 13. marta, kada je i zvanično stalo sve u Španiji, do povratka u normalno funkcionisanje, odnosno do kraja vanrednog stanja.

Inače, u Španiji je mnogo veći haos nego što se  i moglo pretpostaviti, ubrzanim korakom sustižu Italiju i pitanje je kako će se i kada sve završiti.

O fudbalu, sportu više niko i ne govori, broj preminulih je prešao 4.000, prevazišao cifru iz Kine, u mnogo kraćem periodu...

Biće zanimljivo videti šta će se posle svega dešavati u Barsi, jer su mediji prethodnih dana pisali da ni košarkaši ni fudbali, nisu pristali na takvu seču primanja... a odnosi unutar kluba na relaciji igrači-uprava nisu bili dobri i pre svog ovog haosa.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 27.03.2020
10:20

Kakvi su to luzeri...mislim na igrace kada nece da pomognu klubu, jbt ne radis nista a primas platu? Ccc xD

avatar
Mak-Juventino
Friday, 27.03.2020
01:16
avatar
Mirjevac
Friday, 27.03.2020
01:03

Bolje da smanje plate, nego ko real da izdaje Bernabekao magacin! I rekose da real nema problema oko finasijja, eno Zidan i Perez izdvojili sedam igraca za sa dna prodaju i izdali stadion za magacin! Hahaha, zar se to ne zove krizom?