Zvanično - Dembele prošao još gore, novi napadač iza ćoška, tu su i cena i ime!

Autor: Milovan Longinov
utorak 11.02.2020.
18:34
Izvor: Sportske.net

Dembele baš nema sreće, Barsa ima 15 dana!

Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barselona izdala saopštenje, ovo je pravi pakao za Osmana Dembelea.

Katalonski klub je izdao i zvanično saopštenje, Osman Dembele je danas uspešno operisan u Finskoj kod najvećeg specijaliste za povrede loža i sada mu predstoji čak šest meseci pauze!

Iako se prvobitno spekulisalo da će pauzirati od četiri do pet meseci, povreda je mnogo teže prirode i potrebno je da pauzira čak pola godine, odnosno do avgusta.

U prevodu, sada je preostalo još samo da RFEF i zvanično dozvoli Barseloni da kupi zamenu, a za to je bila potrebna samo procena lekara da Dembele mora da pauzira minimum pet meseci.

Po pravilniku RFEF, nakon što lekarski izveštaji potvrde minimum pet meseci odsustva, Barselona ima tačno 15 dana da dovede zamenu za Dembelea, ali i da ga registruje samo za takmičenje u La Ligi. U prevodu - opcija je samo kupovina na domaćem tržištu, odnosno u Španiji i sa pravom nastupa takođe samo u La Ligi.

Istovremeno, kako su svi uslovi ispunjeni, katalonska televizija TV3 prenela je ekskluzivu - Vilijan Hose iz Real Sosijedada je izabran od strane Kikea Setijena i on će popuniti "rupu" u napadu ove sezone.

Iako je njegova otkupna klauzula čak 70 miliona evra, navodno je baskijski klub iz nepozatnih razloga i ko zna po kojim dogovorima, pristao da ga proda Barsi za duplo manje, odnosno za 35 miliona.

Ostali mediji ispratili su ovu informaciju, ovaj izvor važi za pouzdan, mada ostaje da vidimo koja je konačno formula, pošto je Sosijedad tokom prelaznog roka odbio i Barsu i Totenhem za Vilijana Hosea, a sada je navodno pristao da ga proda po istoj ceni, kada ne može da mu nađe zamenu.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 11.02.2020
22:30

Ako je ovo tacno, bolje ista nego nista, posto barca nema cak ni dovoljno igrace, a da ne pricamo sot nema spice igraca! Barca je toliko igraca prodala i to sad u zimskom prelaznom roku, a da sama tek ima samo 15 igraca koji igraju za prvu postavu, ovo je sramno!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 11.02.2020
22:25

Kakav maler ovaj Dembele , steta

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 11.02.2020
21:23

Bespotrebno se ovo potencira sigurno nece nikoga da dovedu.

avatar
P. S.
Tuesday, 11.02.2020
21:18

Zašto pakao kada će moći pola godine da igra igrice bez da ga iko uznemirava?

A što se tiče Hozea (čija je otkupna klauzula mogla biti i 700m€) dogovor je vrlo jednostavan: preplatite ga 5m€ preko cene sa transfermarkta (30m€) i nosite...