Zvanično - "Arrivederci" Karleto, hoće li uskoro biti "welcome"?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 11.12.2019.
00:04
Izvor: Sportske.net

Iskusni Italijan ostao bez posla!

Twitter @ADeLaurentiis
Twitter @ADeLaurentiis

Povezane vesti

Kao što je i najavljeno, Napoli se nakon utakmice sa Genkom u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona rastao sa trenerom Karlom Anćelotijem.

Ekipa sa "San Paola" je slavila pred svojim navijčima sa čak 4:0 protiv belgijskog sastava, što im je obezbedilo plasman u nokaut fazu Lige šampiona, ali ni ubedljiv trijumf nije bio dovoljan, predsednik De Laurentis je rešio da je vreme za promene.

Napoli se muči u Seriji A, nalaze se na sedmom mestu na tabeli nakon 15 kola sa 21 bodom, već neko vreme postoje problemi u ekipi, pre oko mesec dana je veliki broj igrača odbio da se povinuje naredbi predsednika kluba za odlazak u karantin, što je dovelo do drakonskih kazni za same fudbalere.

Ekipa je na kraju otišla u karantin pred duel sa Udinezeom prošlog vikenda, ali je u Udinama zabeležen samo remi, te su italijanski mediji najavili da bi nakon duela sa Genkom Anćeloti mogao da dobije otkaz.

To se sada i dogodilo, stigla je i zvanična potvrda, a očekuje se da iskusnog Italijana na klupi Napolija zameni bivši igrač i trener "Rosonera" Đenaro Gatuzo.

Spekuliše se i da bi Anćeloti mogao da preuzme ekipu Arsenala, koja je nedavno otpustila Unaja Emerija, pa ekipu kao vršilac dužnosti predvodi Fredi Ljungberg i to ne preterano uspešno.

"SSC Napoli je odlučio da prekine saradnju sa trenerom prvog tima Karlom Ančelotijem. Prijateljstvo i međusobno poštovanje između kluba, predsednika i Karla Ančelotija ostaju neukaljani", stoji u saopštenju kluba iz Napulja.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
esadesad samoesad
Wednesday, 11.12.2019
10:22

Ovo je sve za kladionice, Napoli ne moze biti prvak, a 4mjesto je macji kasalj za Napoli.

avatar
toma1980
Wednesday, 11.12.2019
06:56

Da im nije bilo Ancelotia nikada nebi videli LIGU SAMPIONA!!!! NIJE ANCELOTI PROBLEM VEC IGRACI I DEBILNI PREDSEDNIK!!!!

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 11.12.2019
01:14

Napoli bolje da dovede Inzagija, ako bi ovaj i hteo da napusti Lacio trenutno...

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 11.12.2019
01:10

Toliko od njih ! Gatuzo ? Gatuzo ??