Zvanična potvrda iz Olimpije - Stolica otišao, poznat i razlog, ali pomoćnik je ostao!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.07.2018.
19:41
Izvor: Sportske.net

Ljubljanska Olimpija zvaničnim saopštenjem potvrdila pisanje slovenačkih medija. Ilija Stolica i zvanično okončao epizodu u ovom klubu, ali ne i njegov pomoćnik.

Beta/Jelena Grlić/Ev
Beta/Jelena Grlić/Ev

Povezane vesti


Posle nezadovoljavajućeg starta u šampionatu Slovenije, kao i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona, prvi čovek kluba Milan Mandarić je doneo odluku o promeni na klupi Olimpije.

U međuvremenu je to i zvanično potvrđeno na klupskom sajtu, gde se kaže:

''Predsednik NK Olimpija Milan Mandarić i aktuelni trener Ilija Stolica dogovorili su se na sastanku u sedištu kluba o sporazumnom prekidu ugovora. Predsednik i trener su razgovarali o trenutnoj saradnji, postignutim rezultatima i situaciji u timu.

Oni su procenili da je postojao veliki broj nesporazuma, pa su se složili da se ugovor sporazumno okonča. Predsednik se zahvalio Iliji Stolici na uloženim naporima i poželeo mu veliku sreću i uspeh u nastavku karijere'', navodi se u saopštenju.

Ono što je posebno zanimljivo, objavljeno je na kraju saopštenja. Naime, ekipu će u četvrtak protiv Krusejdersa, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope voditi dosadašnji pomoćnik Ilije Stolice, Aleksandar Linta, koji je zajedno sa njim došao u Olimpiju i sa kojim je sarađivao i u Srbiji.

Videćemo da li će on biti samo prelazno rešenje, a u pomenutoj utakmici ne bi trebalo da ima težak posao, s obzirom da je Olimpija prvi meč dobila sa ubedljivih 5:1. To je bio jedini trijumf Ljbljančana od početka sezone, pod vođstvom Ilije Stolice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke