'Žuta podmornica' zaostaje za vodećima

Autor: Boban Filipović
nedelja 25.10.2015.
18:03
Izvor: Sportske.net

Viljareal osvojio samo bod na Kanarskim ostvrima, pa će u slučaju pobede ili remija Atletika iz Madrida protiv Valenije skliznuti na peto mesto na tabeli.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nakon dva uzatsopna poraza protiv Levantea u Valensiji i Selte na svom 'El Madrigalu', Viljareal je prekinuo gubitnički niz remijem protiv Las Palmasa kao gost.

Ova utakmica 9. kola španske Primere završena je najnepolularnijim rezultatom.

Iako je meč proteka bz stoprocentnih prilika, statistički parametri svedoče da je domaći sastav bio bolji, ali ne toliko da bi nerešen rezultat mogao da se okarakteriše nao neralah ishod.

Podatak da fudbaleri 'Žute podmornice' nisu uputili nijedan udrac u okvir protivničkog gola možda najbolje oslikava da je Marselinjova ekipa u krizi.

Dodajmo i to da je Antonio Rukavina odigrao poslednjih desetak minuta za Viljaral, zaradio je i žuti karton u sudijskoj nadoknadi.

Nedeljni program 9. kola je počeo u podne u Valensiji, gde je Real Sosijedad razbio domaći Levante, nastavlja se na 'Nou Kampu' gde Barselona bez Mesija čeka Eibar, dok se zavesa spušta na 'Visente Kalderonu' derbijem između Atletika i Valensije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke