Žreb bez ograničenja - Hoćemo li gledati derbi Londona?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.02.2019.
23:51
Izvor: Sportske.net

Nakon večerašnjih mečeva u Ligi Evrope saznali smo spisak učesnika osmine finala masovnijeg evropskog takmičenja. Žreb bez ograničenja, komšije već trese euforija.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Večeras su na programu bili revanš mečevi šesnaestine finala Lige Evrope nakon koji je kompletiran spisak timova koji nastavljaju borbu za trofej i mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Plasman su obezbedila tri predstavnika Španije, po dva Engleske, Italije i Rusije, dok će Nemačka, Francuska, Portugal, Ukrajina, Češka, Austrija i Hrvatska imati po jedan tim u osmini finala.

Žreb je zakazan za petak, 22. februar, od 13 časova, a postojaće samo jedno ograničenje - klubovi iz Rusije i Ukrajine neće moći da se sastanu u osmini finala.

Sve ostala ograničenja "padaju u vodu", moći će da se sastanu dva kluba iz iste zemlje, a uz to neće biti povlašćenih i nepovlašćenih klubova.

Velika euforija vlada u komšiluku jer Dinamo sa nestrpljenjem iščekuje ime sledećeg rivala. Neki priželjkuju veliko evropsko ime na "Maksimiru", drugi su za opciju koja bi "Modrima" ostavila realne šanse za plasman u četvrtfinale.

Utakmice osmine finala zakazane su za 7. i 14. mart od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Friday, 22.02.2019
10:33

Dinamu bi mozda najvise odgovarao Salzburg koga verovatno svi prizeljkuju.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 22.02.2019
01:32

Očekivano španci dominiraju...i u LS ce najverovatnije sva 3 tima proci dalje jer su veliki favoriti