Žoze "zaboravio" Junajted, ovo se navijačima neće dopasti!

Autor: Stefan Matić
utorak 11.02.2020.
20:45
Izvor: Sportske.net

Portugalac ne propušta priliku da "pecne" svoj bivši klub.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Deluje da su top tri pozicije u Premijer ligi rezervisane za Liverpul, Mančester Siti i Lester Siti. U naredna trinaest kola nam sledi velika borba za tu poslednju četvrtu poziciju koja vodi u Ligu šampiona.

Za to mesto konkurišu otprilike šest timova, među njima je zasigurno i Mančester Junajted, makar matematički, ali sa tim nije ni saglasan Murinjo.

"Vulvsi i Šefild Junajted se bore za top četiri, treneri mogu da kažu ne, ali u realnosti tu su. Ne samo zbog pozicije na tabeli već zbog moći i kvaliteta. Vulvsi su kupili Podensea, Šefild Bergea, postavili srušili su svoje rekorde po pitanju kupovina. Tako da nisu samo tu Totenhem, Arsenal, Čelsi i Everton, nije samo o o nama", izjavio je "Posebni" za Skaj Sport.

Slučajno ili ne izostavio je Junajted, a sa druge strane pomenuo Arsenal koji je na deset bodova od Čelsija na četvrtom mestu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Wednesday, 12.02.2020
14:55

Ljudksa i trenerska olupina, teško podnosi to što je ispao iz autobusa najboljih timova na svetu i sada može da radi po, u evropskim razmerama, drugo i trećerazrednim klubovima.

avatar
Nemanjici
Tuesday, 11.02.2020
22:42

Ne znam sta vas to cudi od autobus majstora.