Znate šta najviše zameraju Sariju? U Juventusu počeo po starom!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.09.2019.
14:20
Izvor: Sportske.net

Tvrdoglavi Toskanac ne odustaje od svog principa...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fiorentina i Juventus će u derbiju otvoriti treće kolo Serije A od 15 časova, Sari će posle bolesti, prvi put sedeti na klupi Juventusa u karijeri, kada su zvanične utakmice u pitanju.

Ono što su mu zamerali u Napulju, ali i Čelsiju je da ne menja tim, odnosno ne vrši rotaciju, ali Toskanac ostaje veran svojim principima.

Izveo je najjači tim, praktično ekipu koja je dobila Napoli, jedino je De Šilja zamenio Danilo, desni bek koji je počeo taj meč je povređen.

Na golu će biti Šćešnji, par bekova su nekadašnji spoljni igrači Porta, Danilo i Aleks Sandro, štoperi Bonući i De Liht, Kedira, Pjanić i Matuidi u sredini, u napadu Daglas Košta, Ronaldo i Iguain.

Dibala na klupi, kod Fiorentine Milenković od prvog minuta, baš kao i Riberi koji nikada nije izgubio od Juventusa, ali i nikada nije dao gol u pet mečeva protiv "Bjankonera".

Inače Fiorentina će probati da izbegne treći uzastopni poraz protiv Juventusa kod kuće, ali poslednji put kada su tukli Juventus, 2013. to je takođe bilo posle pauze.

Naš Vlahović i Boateng nisu u timu Fiorentine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 14.09.2019
14:39

Pricali ovde lopovi kako je juventus veliki klub i da nece moci da radi kako hoce kao u celsiju i napoliju, izgleda da nisu toliko velicina hahahah