Znate li šta se dešava u nikad jačoj kineskoj ligi? PIKSI DOMINIRA!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.04.2017.
10:26
Izvor: Sportske.net

Posle velikog broja atraktivnih transfera u poslednje vreme, kineska Premijer liga privlači sve veću pažnju javnosti. A ljubitelji fudbala u Srbiji mogu da budu ponosni kada pogledaju na trenutnu tabelu ovog takmičenja.

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

Do sada su odigrana tri kola, a naš proslavljeni as Dragan Stojković Piksi sa svojim Gvangžuom RF ima maksimalan učinak - sve tri pobede i deli prvo mesto sa Šandong Lunengom, koji sa klupe predvodi Feliks Magat!

Najnoviji trijumf Piksijevi puleni su ostvarili na gostovanju ekipi Janbijana rezultatom 1:0, a pobedonosni gol postigao je bivši napadač izraelskog Makabija iz Tel Aviva i doskorašnji saigrač našeg Predraga Rajkovića, Eran Zahavi u 74. minutu.



Inače, Gvangžu RF osim Zahavija, ima i još dvojicu Brazilaca u startnoj postavi - Renatinja i Ursa Žuniora na sredini terena, ostatak ekipe čine kineski igrači.

U sledećem kolu, Piksijev tim očekuje veliki derbi, protiv gradskog rivala i aktuelnog šampiona Gvangžua, čiji je trener Luis Felipe Skolari. Oni trenutno zauzimaju treće mesto sa šest osvojenih bodova, a u trećem kolu su savladali Šangaj SIPG sa 3:2, kojima ni gol Hulka nije pomogao.

Što se tiče Šandong Lunenga, oni su takođe slavili u gostima, i to protiv Čangčun Jataija sa 2:0, a oba gola postigao je Papis Sise, u 59. i 82. minutu meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Monday, 03.04.2017
11:24

Nisam znao da je Zahavi otisao u Kinu. U proslim ili preproslim kvalifikacijama za LS je bio najbolji strelac i puno se pricalo o njemu,selili su ga u neke jake evropske klubove.