Znate li ko je drugi najbolji strelac Barse?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.09.2017.
22:34
Izvor: Sportske.net

Leo Mesi je ubedljivo prvi, a interesantno je ko je za Barsu tresao "protivničke" mreže najviše puta posle njega.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Barselona vodi u Lisabonu protiv Sportinga sa 0:1, mučili su se favorizovani gosti u prvih 45 minuta, imali su posed ali ne i puno prilika, dok je Sporting sa druge strane umeo dobro da pripreti.

Ipak, nakon četiri minuta igre u nastavku, Barsa dolazi do gola.

Dobili su slobodnjak na desnoj strani, uputio je Mesi centaršut, a nespretni Koates je savladao sopstvenog golmana.


To je četvrti gol koji su Barselonini protivnici ove sezone poslali u svoju mrežu, a interesantno je da nijedan fudbaler katalonskog kluba sem Mesija nije postigao više golova od toga.

Dakle, Mesi je najbolji strelac Barse sa 12 golova, a na drugom mestu nalaze se autogolovi, kao što smo rekli bilo ih je četiri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Thursday, 28.09.2017
08:29

valverde je ocajan, ja znam da nije lako preuzeti tim i odmah igrati sjajno, ali lik nema pojma. pa sinoc je izmjenio sve veziste osim rakitica koji je uz pikea najgori igrac u svemiru. mogu eto cak i da razumjem sto drze pikea, katalonac je ali zasto se ovoliko gura rakitic nikada mi nece biti jasno. pogotovo sto je sad tu paulinjo koji igra besprekorno. pa i sinoc ono kratko sto je igrao napravio je vise nego rakitic za sezonu. barsa ima dobre sanse da osvoji primeru, ne samo zbog trenutne prednosti vec se cini da zele trofej i da nece gubiti bodove protiv slabijih ekipa. zele oni i ls ali bez trenera i sa 4 igraca na terenu nece moci. osim ako protivnici ne nastave da daju autogolove (:

avatar
P. S.
Thursday, 28.09.2017
15:09

Voleo bih da znam da li Bartomeu ima skauting sa (teskim) zadatkom da mu pronadju goreg trenera od prethodnog ili se oni sami javljaju na konkurs pruzajuci garancije da su u stanju gore upropastiti klub od prethodnika? Ne verujem da Barsa sa ovim na klupi moze osvojiti bilo sta cak i uz ludu srecu. U svakom slucaju dok je Bartomeua tesko je reci sta je za Barsu gore: da osvoje bilo sta pa da ostave ovoga da nastavi sa unistavanjem kluba ili da ne osvoje bas nista, sutnu ovoga i dovedu jos goreg (neee, necu vise ni reci, a kamoli tvrditi da je to apsolutno nemoguce). :D

avatar
Barcelonista
Thursday, 28.09.2017
16:43

Amin! :-) Rakitic je zaboravio kako se fudbal igra, od pocetka prosle sezone greote.

avatar
Comy
Wednesday, 27.09.2017
22:54

Da nemaju messia,ova ekipa je stvarno prosjecna.suarez ove sezone katastrofa,djeluje kao amater.Rakitic pretrom,zakucat ga na klupu,umjesto njega roberto,iniesta daje sve od sebe al ipak godine cine svoje.Steta za dembelea.obrni okreni,tesko barci kada se messi penzionise.

avatar
Lecter
Wednesday, 27.09.2017
22:47

Koliko je dobro ponekad imati srecu isto tako ovo je razocaravajuci podatak. Sve se svodi na individualno ako Mesi nesto uradi. Jedino pozitivno je odbrana koja je korektna osim Pikea. Ova trojica Alba,Semedo i Umtiti od pocetka sezone sasvim solidni.

avatar
mladenq_
Thursday, 28.09.2017
00:36

barsa i kad ima srece, to je nesreca, najgori trener u istoriji fudbala enrike, u prvoj godini na klupi osvoji tripletu, i onda dobije odrijesene ruke da sistematski unistava klub u naredne 3 godine:D, ovaj ce vjerovatno zavrsiti sto je prethodnik mu zapoceo samo ako ga malo sreca posluzi sa rezultatima

avatar
mladenq_
Wednesday, 27.09.2017
22:40

ono kad su vece sanse da protivnicka ekipa sama sebi da gol nego da im ga suarez uvali

avatar
Luka Modric
Thursday, 28.09.2017
00:13

Benzema like this xD