Zloslutne reči Don Sampe, Dibala i Ikardi otpisani!?

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 23. mart 2018.

  • 10:03

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Oni su valjda jedini fudbalski tim koji sebi ovo može da dozvoli. Dibala prokockao šanse, sa Ikardijem problem svlačionica?

Zloslutne reči Don Sampe, Dibala i Ikardi otpisani!?
Foto: Twitter
Da li će dvojica po mnogima najboljih igrača Serije A propustiti Mundijal.

Ako je verovati Sampaoliju, mogućnost je velika. Naime, argentinski selektor nije krio primedbe na račun dvojice fudbalera, pa ako je suditi po ovome, velike su šanse da zvezde Juventusa, odnosno Intera ne vide Rusiju.

Posebno se to odnosi na Dibalu.

"Paulo je igrač koji je zahvaljujući svom talentu i nepredvidivosti doneo mnogo bodova Juventusu i postao važan igrač u svetskom fudbalu. Mislim da je on jedan od najboljih igrača Argentine. Ali, postoji problem. Ili mi ne umemo da izvučemo najbolje iz njega, ili je on nesposoban da se prikloni našoj ideji fudbala koja je potpuno različita od Juventusove", kaže selektor Sampaoli.

"U ovom trenutku, njegovo učešće je komplikovano, stalno sam ga pozivao, davao mu šansu, bez uspeha. U ovom trenutku imam druge fudbalere, nisam ga pozvao, videćemo da li će neko od ovih fudbalera koji će igrati u narednim mečevima pokazati da je bolji od njega", dodao je argentinski selektor.

Za Dibalinog saigrača iz Juventusa, Iguaina, nema problema on se vratio u tim.

"Za mene je jedan od najboljih napadača na svetu. On pokazuje i na treningu koliko znači, sa njim, naš napadački potencijal je neverovatan",
dodaje "Don Sampa".

I ovo su loše vesti za Maurita Ikardija koji nije pozvan jer je bio povređen, makar je tako tvrdio u italijanskim medijima.

"Ne isključujem da bude pozvan, ali malo je vremena, nije ranije bio deo tima zbog nekih problema sa saigračima. Moram da pazim na te odnose među fudbalerima. Nemamo vremena sada da mislimo o tome, pa iako Mauro pokazuje da je sjajan igrač, videćemo, gledaćemo ga do kraja sezone", potvrdio je Sampaoli navode da zbog svega što je radio u privatnom životu, odnosno one "situacije" sa Maksijem Lopezom, kapiten Intera nema baš mnogo prijatelja u argentinskoj svlačionici.

Inače, Argentinci večeras u Mančesteru igraju protiv Italije, a zatim ih čeka duel sa Španijom u Madridu. Pozvani su u napadu Kun, Iguain, Anhel Korea, Pavon iz Boke i Lautaro Martinez (hajde da ne računamo Mesija kao napadača).

Aguero i Iguain sigurno putuju, uz Mesija, mesta bi trebalo da bude u najboljem slučaju za dvojicu. U Argentini veruju da će Martinez ako ovako nastavi sigurno putovati, pa za Dibalu ili Ikardija nema mesta. Jedan otpada sigurno, moguće i obojica, ako se Sampaoli odluči da vodi još samo jednog napadača.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari