Zlatna lopta - Kako su glasali novinari iz regiona, koji su bizarni izbori, kome su glas dali Mesi i Ronaldo?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.12.2018.
09:14
Izvor: Sportske.net

Novinari iz zemalja bivše Jugoslavije, dopisnici "Frans Futbola" dali svoje glasove, što se sveta tiče, uvek postoje bizarna glasanja, a bivši vlasnici trofeja takođe glasali...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Uvek je zanimljivo videti ko je glasao za koga u izborima za "Zlatnu loptu", Modrić je prekinuo dominaciju Mesija i Ronalda, a kolega Vladimir Novak iz Srbije je dao svoj glas, tačnije prvo mesto, Modriću. Iza njega je poređao Grizmana, Azara, Salaha i Nejmara.

Kolega iz BiH, Emir Aletić sa N1 Info je prednost dao Mesiju, ispred Modrića, Kejna, Salaha, Azara i Grizmana.

Zdravko Reić iz Hrvatske, novinar "Jutarnjeg lista" je jasno glasao za Modrića, ispred Grizmana i Ronalda, Kejna i Mbapea.

Danilo Mitrović iz Vijesti je takođe glasao za Modrića, Crnogorac je još dao glasove, Grizmanu, Azaru, Ronaldu i Mesiju.

Slovenac, Andrej Stare se odlučio za Ronalda, ispred Azara, Mesija, Oblaka i Mbapea, on nije stavio Modrića među pet, dok je Makedonce predstavljao Mario Sotirovski, i on je prednost dao Modriću, ispred Grizmana i Mesija, četvrti je Ronaldo, peti Azar.

Kao i uvek bilo je bizarnih glasova, za dopisnika iz Centralnoafričke Republike najbolji je bio Benzema, Luksemburžanin je glasao za Varana, a dopisnik iz Kirgistana za Kutrou, dok se Somalijac odlučio za Luisa Suareza.

Brazilac je glasao za Mesija, Kleber Maćado je Argentincu dao prednost u odnosu na Modrića, Ronalda, Grizmana i De Brujnea.

Sent Kits end Nevis dopisnica Merv-An Tompson veruje da je najbolji bio Nejmar, ispred Ramosa, Suareza, Alisona i Aguera.

Ipak, najluđe glasanje ostaje ono iz 2015. kada su glasali selektori i kapiteni, i kada je Roj Hodžson stavio na prvo mesto Maskerana, ispred Lama i Nojera...

Inače bivši osvajači "Zlatne lopte" glasali su za novu kategoriju, titulu najboljeg mladog igrača na svetu, Ronaldo je dao glas Mbapeu, Pulišiću i Kutroneu, Mesi Mbapeu, Pulišiću i Klajvertu. Zidan je glasao za Mbapea, kao i Nedved, Mateus i svi ostali osvajači ovog priznanja.

Evo kako smo mi videli komšijsku pobedu...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 04.12.2018
22:23

Moram da se pohvalim, mada je bilo skoro očigledno: juče sam napisao da su po meni među prva 3 Ronaldo, Modrić i Grizman i da je Modrić zaslužio Zlatnu loptu. Dobio sam 4 plusa i 22 minusa. Rezultati glasanja: 1. Modrić 2. Ronaldo 3. Grizman. To je tako normalno i očigledno, ne bih se time hvalio jer tako misli verovatno preko 2/3 ljubitelja fudbala na planeti, ali sam hteo da pokažem koliko je ovde ostrašćenih.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.12.2018
15:57

Valjda Vladimir Novakovic?

avatar
Man united
Tuesday, 04.12.2018
15:23

Једино Словенац гласао објективно.

avatar
Skoljka
Tuesday, 04.12.2018
14:04

Sve to, ali Modric ladno pobedio 😂 😂 🤣

avatar
tomi selbi
Tuesday, 04.12.2018
13:17

Ali "bizaran" glas za Varana.. Pa kad se malo razmisli i nije.

avatar
Tuesday, 04.12.2018
11:39

Koje neznalice

avatar
Algebrons
Tuesday, 04.12.2018
11:26

Zašto je bilo bizarno glasanje za Varana!? Nosilac Realove odbrane. Ubedljivo najbolji štoper planete protekle sezone (da ne kažem godina). Osvojio SP, osvoio LŠ. Šta je više trebalo da uradi? Šta je Modrić više uradio od njega, pa da za izbor Modrića ne kažemo ''bizaran''? I ponovo se vraćamo na 2015. - zašto je stavljanje Lama, Nojera i Maskerana ''vrhunac bizarnosti''? To su defanzivci koji su igrali finale SP (dvojica osvojili). Da li je moguće da ovaj portal toliko podaštava ulogu defanzivaca u fudbalu? Da li je i izbor Kanavara po vama bio ''bizaran''?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.12.2018
18:37

Naravno da nije jer je igrao za juventus:-D Jeste da je leta te godine presao u real, ali, tek to sto je razlog:-D

avatar
ISTINA BOLI
Tuesday, 04.12.2018
10:30

Modric jeste odigrao vrhunsku proslu sezonu i da se gleda samo ona,sigurno da jeste bio jedan od najboljih igraca na svetu,ali je ove sezone katastrofalan,verovatno je Krsticic bolji od njega od pocetka sezone.